اجرای دقیق فرمان نوروزی رهبری تلاش و فعالیت مضاعف را می طلبد

خبرگزاری شبستان: معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که اجرای دقیق فرمان نوروزی رهبری تلاش و فعالیت مضاعف را می طلبد، افزود: این تلاش، فعالیت و مدیریت باید صبغه جهادی، ارزشی و انقلابی داشته باشد.

فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج با اشاره به فلسفه نام گذاری سال ها توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: برای همه روشن است که مقام معظم رهبری بر اساس نیاز و ضرورت در سطح داخلی و بین المللی در اوایل هر سال تصمیماتی را در قالب فرمان و حکم تصمیم گیری و به دستگاه های پایین دستی ابلاغ می کنند.

محمدی افزود: این فرمان ها لازم الاجرا و واجب است و باید با حساسیت و دقت به عنوان راهبرد و چراغ راه بتوان از این فرمان استفاده کرد.

وی این نام گذاری ها را براساس نیاز و ضرورت دانست و اظهار داشت: با توجه به این که فرهنگ زیربنای تمام ابعاد توسعه است قطعا در حوزه اقتصادی کشور ما که امروز حتی در الگوی مصرف نتوانستیم در چگونگی مصرف اسلامی چیزی که نیاز ماست استفاده کنیم، فرهنگ می تواند این رابطه را خوب برقرار و اثر خود را بر اقتصاد داشته باشد.

این مسئول سیاسی با بیان این که تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی جوانان و نوجوانان ما را در معرض تهدید جدی قرار داده و فرهنگ در تمام ابعاد می تواند تاثیرگذار باشد، اذعان کرد:با توجه به این که استفاده از فرهنگ دقیق در استفاده بهینه از سرمایه ها، اموال و درآمدهای اقتصادی ما تاثیرگذار است این سال را با این وضعیت، شرایط و نیازی که احساس می شد، نام گذاری و فرمان آن را ابلاغ کردند.

محمدی با اشاره به این نکته که مقام معظم رهبری برای راهکارهای اجرایی هم دو مولفه مهم صادر فرمودند، خاطرنشان کرد: نخستین مولفه از مواردی که می تواند در تحقق این شعار تاثیرگذار باشد عزم ملی است یعنی مشارکت همگانی.مشارکتی که فارغ از این که ما به جریان ها، احزاب، قومیت ها، قلمرو، نژاد و مذهب نگاه کنیم همه ایرانی ها باید پای کار بیایند و تلاش کنند و مشارکت حداکثری داشته باشند تا بتوان این شعار را محقق کرد.

وی ادامه داد: از طرفی اجرای دقیق این فرمان تلاش و فعالیت مضاعف را می طلبد و این تلاش، فعالیت و مدیریت باید صبغه جهادی، ارزشی و انقلابی داشته باشد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: اگر ما بخواهیم براساس وظایف اداری کار کنیم این شعار نمی تواند آن طور که مطلوب است، تحقق پیدا کند در نتیجه نیاز به روحیه جهادی، انقلابی و شبانه روزی پای کار دارد که افراد با دلسوزی و تعهد حضور پیدا کنند و امیدواریم که بتوانیم به این فرمان جامعه عمل بپوشانیم.

محمدی فرمان رهبری را فرصت خوبی برای دستگاه های فرهنگی در استان دانست و اظهار داشت:با توجه به تشکیل جلسه شورای فرهنگ عمومی و کارگروه فرهنگی و اجتماعی در استانداری، برنامه چهارساله استان نوشته و برنامه یک ساله هم تدوین شده است.

وی تصریح کرد:در این جلسات دستگاه های فرهنگی را موظف کردیم وظایف ذاتی خود را در قالب برنامه های یک ساله که انجام می دهند، در اختیار استانداری قرار گیرد.

این مسئول با بیان این که بحث نظارت، پیگیری و سیاست گذاری این برنامه ها باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد، افزود: چند فوق برنامه فرهنگی برای دستگاه ها تعریف و مصوب شده و این برنامه ها به صورت ویژه در اختیار دستگاه ها قرار می گیرد.

محمدی با اشاره به این نکته که برنامه زمان بندی و تقویم این برنامه ها در سطح استان، شهرستان ها، مناطق، بخش ها و دهستان های بزرگ پیش بینی شده، عنوان کرد: اعتبارات ویژه ای را در راستای تحقق برنامه های فوق العاده ای که تعهدات فرهنگی دیگری را در راستای تحقق این فرمان مقام معظم رهبری پیش بینی شده، به دستگاه ها ابلاغ کردیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این فوق برنامه ها از طریق کارگروه فرهنگی و اجتماعی پیشنهاد و به دستگاه ها ابلاغ شده و هر دستگاه با محوریت یک یا چند دستگاه دیگر برنامه ای را که در اختیار آنها قرار داده شده، انجام خواهند داد.

پایان پیام/

کد خبر 368823

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha