به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی صرافیان، سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاینات گفت: این آموزش ها بیشتر در مناطق روستایی و عشایری از جمله روستای کمیران، کلی و خرم آباد برگزار شده است.
وی افزود: همچنین در شهرهای نیمبلوک، خضری دشت بیاض و حاجی آباد و همچنین شهر قاین نیز دوره های اموزشی صنایع دستی برگزار شده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاینات اظهار کرد: دوره های آموزشی در رشته های جاجیم بافی، گلیم بافی، سرمه دوزی، سوخت نگار چوب، معرق چوب بوده است.
به گزارش روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاینات، صرافیان گفت: در این دوره ها بالغ بر 200 نفر هنر آموز شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون های علمی و عملی به پذیرفته شدگان گواهی پایان دوره آموزشی اعطا شده است.
صرافیان خاطرنشان کرد: بسط و گسترش رشته های صنایع دستی و آشنایی جوانان، جویندگان کار و سایر علاقمندان با هنرهای اصیل بومی و منطقه ای شهرستان و همچنین فراهم نمودن زمینه های اشتغال با استفاده از آموزش های معطوف به اشتغال، از جمله اهداف برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی و هنرهای سنتی است.
پایان پیام/
نظر شما