خروج پزشک از کشور هدررفت سرمایه ملی است

خبرگزاری شبستان: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اظهار داشت: بسیاری از پزشکان تربیت شده در دانشگاه های علوم پزشکی، از کشور خارج شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر ایرج نظری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در جلسه بررسی وضعیت اجرای طرح بیمه سلامت در شهرستان ها با حضور فرمانداران گفت: طبق آمار تاکنون 150 هزار پزشک از دانشگاه های کشور فارغ التحصیل شده اند اما تنها 18 هزار پزشک عمومی در حال فعالیت هستند.

 

وی با بیان اینکه خروج پزشک از کشور هدررفت سرمایه ملی است، خاطر نشان کرد: شرایط برای نگهداشتن پزشکان در کشور باید تغییر کند و این امر تنها در حیطه وزارت بهداشت نیست.

 

وی با اشاره به وضعیت بیمارستان های استان افزود: در دوره های گذشته پرداختن به سلامت جزء اولویت¬ها به شمار نمی رفت به همین علت بیشتر بیمارستان ها با فرسودگی بالایی همراه هستند که بیمارستان های استان نیز از این مقوله جدا نبوده و میانگین سنی بیشتر آنها به 30 سال نیز می رسد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، تأکید کرد: در سفر دولت یازدهم به استان خوزستان اعتبار خوبی برای تکیمل پروژه های نیمه تمام بخش درمان به تصویب رسید و در کنار پایان دادن به این پروژه ها، نوسازی بیمارستان ها نیز در دستور کار قرار دارد.

 

فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، نیز تصریح کرد: ما باید به جای آنکه در پی زیر سوال بردن متولیان حوزه درمان در استان باشیم، توجه خود را معطوف به حل مشکلات بخش بهداشت و درمان کنیم.

 

وی با بیان اینکه مردم خودشان نیز باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا دچار گرفتاری های درمان نباشند، به مضررات پخت نان با جوش شیرین اشاره کرد و اذعان داشت: باید بر روی کیفیت عرضه مواد غذایی در سطح استان نظارت کافی صورت بگیرد.

 

وی یاد آور شد: فعالیت بسیاری از کارخانجات در استان باعث آلودگی محیط زیست می شود که باید تدابیر لازم برای جلوگیری از شیوع آلودگی توسط مسئولان کارخانجات صورت بگیرد.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اشاره به عدم تمایل پزشکان برای طبابت در مناطق محروم، اضافه کرد: باید سازکاری اندیشیده شود تا پزشکان تمایل به بیشتری برای حضور در مناطق محروم داشته باشند.

 

همچنین در این جلسه سیدسعید سیدیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، گفت: شهرستان های خوزستان از مشکلات بهداشتی فراوانی رنج می برند و حل این مشکلات، نیازمند توجه بیشتر و تامین زیرساخت های لازم برای توسعه سلامت در سطح استان است.

 

وی شبانه روزی کردن فعالیت مراکز درمانی در برخی شهرستان ها را از برنامه های این معاونت برشمرد و ادامه داد: با توجه به فعالیت 21 واحد پتروشیمی در شهرستان ماهشهر، موضوع پیوست سلامت صنایع از جمله صنعت پتروشیمی دراین شهرستان از دیگر اقدامات در حال پیگیری است.

 

رئیس مرکز بهداشت خوزستان، خاطر نشان کرد: همچنین از فرمانداران انتظار می رود که نسبت به راه اندازی خانه بهداشت در شهرستان ها و روستاهای استان اقدام کنند تا شاهد ارتقای سطح بهداشت و سلامت در این مناطق باشیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 368687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha