به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حبیب سعیدفر، دبیر ستاد بزرگداشت روز ملی مقاومت و پایداری در اهواز، امروز(28 اردیبهشت) در نشست خبری چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری، با بیان اینکه در جنگ هشت ساله عراق همزمان سه جنگ شهری، زمینی و شیمیایی و جنگ نفتکش ها را بر علیه ایران به راه انداخت، گفت: هر کدام از این جنگ ها یک قله افتخار و نماد پیروزی است که پیروزی خرمشهر در سوم خرداد نماد افتخار جنگ زمینی و از مقاومت دزفول در چهارم خرداد می توان به عنوان قله افتخار جنگ شهری نام برد.
وی با بیان اینکه در جنگ زمینی یا نظامی پیروزیهای درخشانی به نام دفع متجاوز داریم که در سوم خرداد تجلی یافت و یک پیروزی به نام تنبیه متجاوز که در کربلای 5 تحقق پیدا کرد، افزود: قله افتخار جنگ شهرها، چهارم خرداد است که در این جنگ هدف، زمین، سلاح و نیروهای درگیر کاملاً متفاوت با دیگر جنگ ها بودند.
وی با اشاره به اینکه عراق جنگ شهرها را به موازات جنگ زمینی از روز اول به منظور پوشش شکست های خود در جنگ نظامی آغاز کرد، ادامه داد: مردم تأمین کننده نیروهای اصلی جبههها و پایه اصلی جنگ در دفاع مقدس بودند و برای رژیم بعث یک سپر انسانی محسوب می شدند که اگر این سپر شکسته می شد بسیاری از اتفاقات به نفع صدام رقم می خورد.
سردار سعید فر، با اشاره به اینکه عراق جنگ شهرها را برای شکستن مقاومت، روحیه و پایمردی مردم در پیش گرفت، تصریح کرد: مقاومت مردم آبادان و مقاومت مردم دزفول در خوزستان بسیار تاثیرگذار بودند که اگر این دو مقاومت شکسته می شد پیروزی سوم خرداد به این زیبایی رقم نمی خورد.
وی پیروزی سوم خرداد را مدیون مقاومت مردم خوزستان دانست و اضافه کرد: مردم استان در هشت سال دفاع مقدس از خود اثری گذاشتند که می تواند برای آیندگان درس شود و نشان دادند که در عین بحران می توانند بهترین نمود پدافند غیرعامل باشند و از آنجا که عراق نتوانست آستانه تحمل مردم را بشکند، خود یک پیروزی و زمینه ساز پیروزی های بعدی به ویژه فتح خرمشهر بود.
وی با بیان اینکه همه مردم خوزستان باید به داشته های خود افتخار کنند، اذعان داشت: مردم دزفول در چهارم خرداد سال 66 در زیر آتش دشمنان با 176 موشک، 550 بمب هواپیمایی و شلیک پنج هزار و 800 توپ و گلوله این شهر را مورد هجوم خود فرار دادند، مقاومت بسیاری داشتند از این رو این روز را روز مقاومت نامیدند.
دبیر ستاد بزرگداشت روز چهارم خرداد در اهواز، با اشاره به اینکه در طول هشت سال دفاع مقدس 127 شهر مورد تهاجم موشکی قرار گرفت و بیش از 16 هزار شهید و 60 هزار مجروح و جانباز شدند، عنوان کرد: در این بازه تخریب، شهر دزفول به عنوان شهری که بیشترین اصابتها، شهدا و جانبازان را داشته و بهترین مقاومتها را رقم زده از طرف دولت جمهوری اسلامی به عنوان شهر نمونه مقاومت شناخته شد.
وی با اشاره به اینکه این مقاومت و افتخار می تواند عامل همبستگی ملی و وحدت میان اقوام باشد، تاکید کرد: ستاد گرامی داشت چهارم خرداد ستادی مردمی است که براساس بیانات مقام معظم رهبری پیگیری می شود و سه سال است که در دزفول تشکیل و امسال برای بار در اهواز راه اندازی شده و هدف از آن حفظ و توسعه ارزش های دفاع مقدس در بعد مردمی می باشد.
وی یاد آور شد: بیشتر برنامه های این ستاد در دزفول برنامه ریزی شده و در این روز همایش چهارم خرداد در سالن امام خامنه ای اهواز با حضور آیت الله شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و در صورت توافق نهایی ابوشریف نماینده گروه جهاد اسلامی فلسطین برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما