به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام علی کمساری رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی استان قم امروز(28 اردیبهشت ) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره ملی داستان اشراق گفت: دفتر تبلیغات اسلامی طی دو سال گذشته با هدف جریان سازی فرهنگی و هنردینی جلسات متعددی در قالب رشته های 5 گانه فیلم، عکس، داستان، شعر و هنرهای تجسمی با نام اشراق برگزار کرده است.
وی افزود: برگزاری این جشنواره ها در برخی موارد ویژه طلاب و هنرمندان حوزوی در بخش شعرو هنرهای تجسمی بوده و در مواردی ویژه هنرمندان غیر طلبه بوده که موضوع هنر در قالب فیلم و عکس مربوط به روحانیت بوده است.
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: جشنواره داستان از جمله جشنواره هایی است که متناسب با ظرفیتهای ادبی حوزه پیش بینی شده وهدف آن توجه به نیازها و ظرفیت های فرهنگی و هنری حوزه در امتداد جریان سازی فرهنگی در قالب برگزاری جشنواره می باشد.
حجت الاسلام کمساری تصریح کرد: برگزاری جشنواره ها در قالب هنرهای پنج گانه در بستر آمادگی کمی و کیفی طراحی و مطابق با سیاستهای راهبردی اجرایی میشود.
وی اظهار داشت: انجمن داستان حوزه با برگزاری نشستهای تخصصی و ارائه تولیدات ادبی توانست از استقبلال خوبی برخوردار شود که این استقبال در حوزه نوید بخش یک حرکت و جریان ارزشمند و فاخر در ادبیات داستانی حوزه بوده است.
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی استان قم خاطر نشان ساخت: فراخوان جشنواره داستان اشراق از خرداد ماه سال گذشته آغاز شده که شرکت در این بخش به صورت آزاد بوده است.
حجت الاسلام کمساری یادآور شد: جشنواره ملی داستان اشراق در 4 بخش رمان، رمان نوجوان، داستان کوتاه و تخصصی پنجاهمین سال نهضت امام خمینی(ره) در مهلت تعیین شده به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است که داستان های برگزیده نیز از میان آثار ارسالی انتخاب خواهند شد.
دبیر جشنواره ملی داستان اشراق بیان کرد: عنصر اصلی داستان نویسی خلاقیت و خود انگیختگی هنری است که برگزاری جشنواره ملی داستان اشراق برای نخستین بار به صورت تخصصی در حوزه علمیه برگزاری میشود.
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی استان قم افزود: داستان نویسی مهمترین اصل در فیلمانه نویسی است که می تواند جریان ساز و جهت دهنده اهداف فرهنگی و هنری باشد.
حجت الاسلام کمساری ابراز داشت: تا بحال 600 اثر در قالب رمان و داستان کوتاه به دبیر خانه جشنواره ملی داستان اشراق ارسال شده است.
وی ادامه داد: طلاب حوزه و دیگر هنرمندان می توانند با برگزاری کارگاه و نشست های تخصصی یک تعامل سازنده و اثر گذار را در جریان سازی ادبی میان حوزه و هنرمندان را ایجاد کنند.
رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی استان قم گفت: مراسم افتتاحیه جشنواره ملی داستان اشراق روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه در قالب پنل و نشست های تخصصی، داستان خوانی با حضور اهالی قلم و ادب در محل ارگ سالاریه برگزار و همچننین مراسم اختتامیه روز پنجشنبه یک خرداد ماه در سالن همایش پژوهشگاه دفتر تبلیغات اسلامی استان قم برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما