به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رییس دانشگاه کردستان، عصر امروز (27 اردیبهشت) در این همایش گفت: یکی از رسالت های ما در دانشگاه معرفی مشاهیر، مفاخر و بزرگانی است که در گذشته زحمات فراوانی کشیده و دود چراغ خورده اند تا دانسته های خود را به نسل حاضر منتقل کنند.
جهانشیر امینی، هدف از برگزاری این همایش را بزرگداشت مفاخر و همچنین آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان جامعه با شخصیت علمی و آثار به جا مانده از این بزرگان عنوان کرد.
وی اظهار داشت: کاش دانشجویان بیشتری در این محفل حضور داشتند تا با شخصیت این ادیب و پژوهشگر برجسته آشنایی پیدا کرده و دریابند که نمی توانند ره صد ساله را یک شبه بپیمایند.
رییس دانشگاه کردستان خطاب به دانشجویان گفت: از ظرفیت های موجود و همچنین توانایی ها و استعدادهای خود بهره کافی برده و خودتان دست به قلم شده و از کپی کردن مطالب دیگران که آفتی بزرگ در دانشگاه است خودداری کنند.
وی با اشاره به آشنایی زندهیاد دکتر مهین دخت معتمدی به چند زبان زنده دنیا تصریح کرد: این ادیب و پژوهشگر برجسته میتواند به عنوان الگوی دانشجویان به منظور چگونگی معرفی کردن خود و همچنین حس خودباوری آنان قرار بگیرد.
مدیر مرکز کردستان شناسی دانشگاه کردستان و دبیر همایش نیز گفت: مرکز پژوهش های کردستان شناسی دانشگاه کردستان از سال 79 با دو شاخه زبان شناسی و مطالعات فرهنگ و توسعه آغاز به کار کرد.
امید قادر زاده افزود: مرکز کردستان شناسی دانشگاه کردستان تنها مرکز تخصصی در کشور است که به شیوه آکادمیک به مطالعه زبان و ادبیات می پردازد.
وی اظهار داشت: از زمان فعالیت این مرکز اقدامات موثری از جمله در زمینه زبان و ادبیات از جمله برگزاری دو همایش بین المللی، یک همایش منطقه ای و چاپ و انتشار 10 اثر فاخر انجام داده شده است.
قادر زاده، یکی از رسالت های این مرکز را پاسداشت مشاهیر و مفاخر فرهنگی و معرفی این بزرگان به نسل جوان جامعه عنوان کرد و گفت: امید می رود روزی برسد که تا زمانیکه این مشاهیر در قید حیات هستند از آنان یاد شده و این بزرگداشت ها با حضور خود آنان برگزار شود.
در ادامه این همایش سهیلا محمدی یکی از شعرای استان قطعه شعری را به این بانوی بزرگوار تقدبم کرد و در ادامه کارشناسان در دو پانل تخصصی جداگانه شخصت شناسی علمی دکتر معتمدی و همچنین آثار ایشان مورد بررسی قرار گرفت.
این همایش با بی مهری مسئولان روبرو شد و علی رغم اینکه خود همواره در جلسات مختلف بر برگزاری برنامه ها و همایش های فرهنگی و معرفی مفاخر و بزرگان به نسل جوان جامعه تاکید دارند در این همایش حضورنداشتند و تنها رییس حوزه هنری کردستان و دو تن از اعضای شورای شهر سنندج در این محفل دیده شدند.
در این همایش از 26 نفر ادبا و شعرا و همچنین افرادی که در برگزاری این همایش همکاری کرده بودند تجلیل و قدردانی شد.
پایان پیام/
نظر شما