داریوش اسد زاده بازیگر تئاتر و سینمای ایران، که برای حضور در اختتامیه اردیبهشت تئاتر ایران به کرمانشاه سفر کرده است، در خصوص هنر تئاتر و جایگاه آن به خبرنگار شبستان گفت: تئاتر صادق ترین هنرهاست که به درستی فرهنگ، سنت و اخلاق مملکت ما را بیان می کند.
وی با اشاره به پیشینه تئاتر در ایران، افزود: ما تئاتر را از زمان های قدیم داشتیم که پیشینه آن به دوره هخامنشی و ساسانی باز می گردد.
پیشکسوت تئاتر و سینمای ایران، داد: با توجه به این پیشینه کهن نباید فکر کنیم که تئاتر ما از غرب گرفته شده است بلکه زمانی که تئاتر غرب در قرن نوزدهم به ایران سرایت کرد ما پیش تر از آن تئاتر داشتیم.
وی گفت: تئاتر، عشق است و این عشق به هنر یکی از تجلیات الهی است که آدمی به مدد آن تجلیات عشق را در می یابد و ارائه می دهد.
اسد زاده، با اشاره به رشد و گسترش روز افزون این هنر و علاقه مندان به فراگیری آن در کشور، تصریح کرد: زمانی که من وارد کار تئاتر شدم بیشتر از 10 یا 12 هنر پیشه در این عرصه فعال نبودند اما امروز می بینیم که هزاران هنر پیشه مستعد و علاقه مند در این عرصه به فعالیت می پردازند.
وی با بیان اینکه آرزوی رسیدن تئاتر به موقعیت حال حاضر آن را داشتم، یادآور شد: تئاتر بعد از انقلاب به ویژه در این چندسال اخیر، رشد کاملی کرده که این مسئله در اقصا نقاط کشور قابل لمس است و به گونه ای می توان گفت مردم ما امروز جایگاه هنر تئاتر را به خوبی شناخته اند.
بازیگر تئاتر و سینمای کشور، گفت: خوشحالم که تئاتر ایران به آنجایی که دوست داشتم رسیده است البته در عین حال نواقصی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی همچنین به چگونگی نامگذاری روز جهانی تئاتر و ایجاد تشکیلات جهانی فعال در این عرصه با محوریت یونسکو اشاره کرد و گفت: ایران در سال 1340 وارد این تشکیلات شد و همه ساله گرامیداشت روز جهانی تئاتر در کشور برگزار می شود که امسال شاهد برگزاری اردیبهشت تئاتر ایران در کرمانشاه هستیم.
اسدزاده خطاب به هنرمندان جوان مشتاق به فعالیت در این عرصه، گفت: عاشق بودن لازمه فعالیت و موفقیت در هنر تئاتر است چرا که کار هنر عشق است و بدون آن نمی توان به موفقیت دست یافت.
وی با تأکید بر مطالعه و کسب معلومات بیشتر را از دیگر ضروریات فعالیت در این عرصه برشمرد و گفت: کسی که وارد هنر تئاتر می شود باید مطالعه کند به گونه ای که دارای معلومات ارزشمندی در زمینه های مختلف اعم از اطلاعات عمومی و اجتماعی و تاریخ دنیا باشد.
پایان پیام/
نظر شما