به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمدرضا میرحیدری پیش از ظهر امروز (25 اردیبهشت) در نشست هم اندیشی مسئولان قضایی و انتظامی که در سالن اجتماعات دادگستری قزوین برگزار شد، بیان کرد: به لطف خداوند متعال در سال گذشته با وجود شرایطی که در سطح کشور به دلیل فشار اقتصادی ایجاد شده بود با همفکری دستگاه قضایی و حوزه فرماندهی انتظامی و کمک سایر دستگاه های امنیتی شاهد کاهش ناامنی در ماه های آخر سال بودیم.
وی ادامه داد: در بازه زمانی اجرای طرح نوروزی کاهش 30 درصدی جرائم نشان دهنده همت جمعی و مدیریت دلسوزانه استان و در رأس شورای تأمین و در کف کار دستگاه قضایی و نیروی انتظامی بود.
فرمانده انتظامی استان قزوین اضافه کرد: طی 50 روز گذشته نزدیک 20 درصد جرائم کاهش یافت و این کاهش جرائم در آیتم هایی بود که در کاهش احساس امنیت نقش موثری دارند و با تلاش پیگیری مجدانه دستگاه قضا در تشدید مجازات مجرمان و پیگیری مجاهدانه نیروی انتظامی در برخورد با مجرمان این آیتم ها کاهش یافت.
وی اعلام کرد: در این مدت سرقت مغازه 53 درصد، سرقت اتومبیل 28 درصد، سرقت مهمه 12 درصد و سرقت به عنف 23 درصد کاهش داشته است که اینها نشان گر مجاهدت های صورت گرفته و همکاری دستگاه های امنیتی است.
میرحیدری یادآور شد: با توجه به شعار سال هر دو دستگاه انتظامی و قضایی در نشستی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که به عنوان سربازان رهبری در راستای تحقق فرمایشات ایشان پیش رویم و در راستای کاهش آسیب ها قدم برداریم تا دلبستگی مردم به نظام افزایش یابد.
وی تصریح کرد: در همین راستا در حوزه فرماندهی انتظامی استان سه کمیته تخصصی فرهنکی، اقتصادی و پیشگیری از جرائم تشکیل شد که نزدیک 82 نفر ساعت کار پژوهشی برای احصا معضلات در حوزه های مذکور صورت گرفت و در راستای رفع مشکلات راهکارهایی پیشنهاد شد.
فرمانده انتظامی استان قزوین توضیح داد: در کمیته تخصصی فرهنگی نیاز داریم که سایر دستگاه های فرهنگی نیز در راستای کاهش آسیب ها به میدان آمده و برای کاهش آسیب ها و در برخورد با ناهنجاری ها تمهیداتی اندیشیده شود.
وی تأکید کرد: تهاجم فرهنگی و روی آوردن به فرهنگ نامناسب غربی، ترویج استفاده از ماهواره و فضای مجازی، سست شدن بنیان خانواده و افزایش آمار طلاق، بدحجابی و گرایش به مد و سبک زندگی غربی و غیره از جمله آسیب های احصا شده در حوزه فرهنگ است.
میرحیدری گفت: در این راستا راهکارهایی پیشنهاد شده که تهیه بسته های فرهنگی با مضمون تأثیر سوء ماهواره و سایت های ضداخلاقی و توزیع در مناسبت ها، معرفی الگوهای مناسب، استفاده از چهره های محبوب برای تبیین مسائل فرهنگی، استفاده از ظرفیت جامعه هنری به منظور ساخت محصولات فرهنگی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و غیره از جمله این راهکارها است.
وی با اشاره به کمیته تخصصی اقتصادی اظهار کرد: جرم اقتصادی در ایران جزو جرائم گروهی و سازمان یافته است که زمین خواری، تسهیلات غیرمجاز بانکی، اختلاس، احتکار، قاچاق، رشا و ارتشا، پولشویی، تبانی، اخلال در نظام اقتصادی و بانکی از جمله مشکلات احصا شده در حوزه اقتصادی است.
فرمانده انتظامی استان قزوین افزود: مشکلات در برخورد با جرائم اقتصادی شامل عدم بازدارندگی برخی احکام و مجازات ها، عدم وجود بانک اطلاعاتی یکپارچه، نبود سازمان متولی در بحث زمین خواری و غیره است و راهکارها برای این حوزه نیز ترویج فرهنگ کار و تلاش، افزایش همکاری و تعامل سازنده بین سازمان ها و نهادها، تشدید کنترل و مبارزه با قاچاق کالا در حمایت از تولید ملی و غیره است.
وی یادآور شد: کمیته تخصصی پیشگیری از جرائم نیز موانع این حوزه را احصا کرده است و راهکارهایی نیز برای این حوزه پیشنهاد شده است که رشد سطح فرهنگی، اخلاقی و دین باوری جامعه، تسهیل در امر ازدواج، پرکردن صحیح اوقات فراغت و غیره از جمله این راهکارها است.
پایان پیام/
نظر شما