100 مسجد توسط بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) در مشهد بازسازی می شود

خبرگزاری شبستان: مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) از ترمیم و بازسازی 100 مسجد توسط بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) در مناطق حاشیه و روستاهای اطراف مشهد تا ابتدای ماه رمضان جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سرهنگ علیرضا تواضع، مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) ظهر امروز(23 اردیبهشت) در نشست خبری پیرامون تشریح برنامه های هفته بسیج سازندگی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مهم ترین فعالیت بسیج سازندگی در این هفته ترمیم، مرمت و بازسازی 100 مسجد در حاشیه شهر مشهد و روستاهای اطراف مشهد است.

 

وی با بیان اینکه برخورداری مردم از فضاهای فرهنگی در مناطق کم برخوردار اندک است، گفت: بازسازی و مرمت مساجد مذکور تا ابتدای ماه مبارک رمضان خاتمه خواهد یافت و 28 ماه شعبان جاری افتتاحیه این مساجد را برگزار می کنیم.

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) گفت: هزینه ترمیم و مرمت این 100 مسجد یک میلیارد و 500 میلیون تومان برآورد شده است که یک میلیارد آن را قرارگاه قرب کوثر و 500 میلیون تومان آن را شهرداری و شورای شهر مشهد پرداخت خواهند کرد.


وی با بیان اینکه ترمیم و بازسازی این 100 مسجد به 110 مسجدی که شهرداری و شورای شهر مشهد قول ساخت آن را داده است؛ مرتبط نیست، خاطرنشان کرد: همچنین در مرحله دوم ترمیم و مرمت 50 مسجد دیگر در حاشیه شهر مشهد در دستور کار قرار می گیرد که پایان ساخت این مساجد نیز انتهای ماه مبارک رمضان جاری خواهد بود.


سرهنگ تواضع با اشاره به اینکه در هر کدام از این مساجد یک پایگاه بسیج نیز دایر می شود چرا که پایگاه های بسیج مکانی مناسب برای اجرای فعالیت های فرهنگی است، گفت: متاسفانه گسترش فرقه ضاله وهابیت و بسیاری از ناامنی ها در مناطق حاشیه شهر و روستاها بیشتر مشاهده می شود بنابراین ساخت این مساجد و وجود پایگاه های بسیج در براندازی این فرقه ضاله بسیار تاثیرگذار خواهد بود.


وی تاکید کرد: در جهت کاهش هزینه ها و افزایش بازده کار از نیروهای بسیج محلات در قالب اردوهای 7 روزه استفاده خواهد شد.

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) در ادامه با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در سال 79 و به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شد، اظهار کرد: بسیج سازندگی با سه هدف کمک به دولت در محرومیت زدایی، پرداختن به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و کمک به ایجاد زمینه های اشتغال تشکیل شد.


وی ادامه داد: عرصه های کشاورزی و منابع طبیعی، اجرای پروژه های زودبازده در مناطق محروم، خدمات حمایتی به ویژه برای مددجویان کمیته امداد، بهسازی و نوسازی مدارس، خدمات بهداشت و سلامت، خدمات علمی و آموزشی و پژوهشی در قالب اردوهای هجرت و ... اساسی ترین فعالیت های بسیج سازندگی است.


سرهنگ تواضع با بیان اینکه بسیج سازندگی در مباحث اقتصادی در خصوص کمک به کاهش هزینه ها در پروژه ها و تسریع در انجام پروژه ها فعالیت قابل توجهی دارند، افزود: از مواردی که در اردوهای هجرت در مباحث فرهنگی دنبال می شود پرداختن به مباحث غنی سازی اوقات فراغت، ترویج فرهنگ کار و تلاش، کسب تجربیات شغلی و مهارتی و ... است.

 
وی از اختصاص 51 میلیارد و 500 میلیون تومان وام در قالب عقود و قرض الحسنه در بسترهای اشتغال به بسیجیان خبر داد و گفت: این وام در 5 سرفصل پرورش آبزیان، قارچ خوراکی، فرآوری محصولات کشاورزی و گلخانه ای، مرغ بومی و کود طبیعی به متقاضیان اعطا می شود.


سرهنگ تواضع ابراز کرد: وام های اشتغالزایی با هدف مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها شکل گرفت تا مردم انگیزه ای برای برگشت به روستاهای خود و ادامه کسب و کار در روستاها را داشته باشند.


وی با اشاره به اینکه مبلغ وام های اقتصاد مقاومتی وابسته به نوع فعالیت از 10 میلیون تا 30 میلیون تومان متغیر است، خاطر نشان کرد: در عرصه اقتصاد مقاومتی وام های اشتغالزایی با رویکرد مناطق محروم و مرزی و روستاها در خصوص پرورش آبزیان، ماکیان، زنبور عسل، شترمرغ، قارچ خوراکی، راه اندازی مراکز ترویجی و تکثیری مرغ بومی و غیره است.


مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه این وام در سال گذشته به افراد غیربسیجی نیز داده می شد، افزود: امسال وام اشتغالزایی اقتصاد مقاومتی فقط به بسیجیان اختصاص داده می شود اما در صورتی که در روستاها منجر به تولید شود و باعث نگه داشت مردم در روستاها شود به این افراد نیز پرداخت می شود.


وی تاکید کرد: برگزاری کارگاه های توجیهی آموزشی اقتصاد مقاومتی، برگزاری کارگاه های توجیهی و ترویجی برای عموم مردم، طرح همگام با کشاورز در سطح همه رده های بسیج و غیره در راستای نامگذاری سال در دستور کار بسیج سازندگی و بسیج مهندسی قرار دارد.


مسئول بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری شعار 6 سال را به بحث های اقتصادی اختصاص داده اند، اظهار کرد: متاسفانه در طی این سال ها غفلت های بسیاری در خصوص اقتصاد داخلی صورت گرفت که به همین منظور اقدامات اولیه برای تشکیل نمایشگاه اقتصاد مقاومتی شامل محصولات داخلی از سال گذشته شکل گرفت.


سرهنگ تواضع با تاکید بر اینکه عموم مردم می توانند از محصولات این نمایشگاه استفاده و خرید داشته باشند، گفت: به دلیل آنکه محصولاتمان کامل نشده است تبلیغات عمومی در سطح شهر نداشته ایم اما در حال حاضر برخی از محصولات همچون تخم مرغ محلی و قارچ را وارد بازارهای سطح شهر کرده ایم و در چند ماه آینده سایر محصولات را روانه بازار خواهیم کرد.


وی با اشاره به اینکه سعی کرده ایم در غرفه جهیزیه لوازم منزل، لوازم برقی خانگی و غیره تولیدات شرکت ها و کارخانجات سطح  استان باشد تا در جهت ترویج محصولات استان خود تلاش کرده باشیم، گفت: متاسفانه شرکت و کارخانجات داخل استان و بخش صنعت و معدن استان از این موضوع استقبال خوبی نکرده و به ناچار با برخی از کارخانجات استان های گیلان و اصفهان وارد همکاری شده ایم.


پایان پیام/

کد خبر 367803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha