تشکیل بانک اطلاعاتی خانواده‌های مددجو ضروری است

خبرگزاری شبستان: معاون حمایت و سلامت اجتماعی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان داشتن شناسنامه خدمت برای مددکاران را واجب دانست و گفت: بانک اطلاعاتی خانواده‌های مددجو ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، عسکر اکبری، معاون حمایت و سلامت اجتماعی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در همایش روز مددکاری که با موضوع گسترش مددکاری اجتماعی در جامعه، امروز(24 اردیبهشت) در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، داشتن بانک اطلاعاتی خانواده‌های مددجو را در رسیدگی به نیازهای اورژانسی خانواده‌ها، ضروری دانست و گفت: در کمیته امداد گیلان هر مددکار رسیدگی به 500 الی 2 هزار پرونده را برعهده دارد که وظیفه بسیار سنگینی است.

 

وی با اشاره به محورهای همایش که تعالی فرهنگی و فکری خانواده‌ها، استحکام اقتصادی و گسترش شبکه‌های نیکوکاری بود، افزود: خدمات ما در کمیته امداد با پیوست فرهنگی انجام می‌گیرد و با حفظ کرامت انسانی نباید اجازه تضعیف خانواده‌ها، داده شود.

 

اکبری با بیان اینکه مددکاران باید با دستیابی به علم روز در حداقل زمان ممکن با شناسایی آسیب‌های موجود در حوزه و محل زندگی مددجویان در خدمت این خانواده‌ها بوده تا نسبت به رفع مشکلات آنان تلاش کنند، افزود: کمیته امداد می‌تواند با فراهم کردن شرایطی در بروز کردن اطلاعات مددکاران بهتر و سریعتر به اهداف این سازمان دست یابد.

 

وی در ادامه در تعریف وظیفه یک مددکار اجتماعی موفق دانستن اینکه در جامعه هدفش چه تعداد ترک تحصیل کرده، چه تعداد دختر در آستانه ازدواج و چه تعداد بازمانده از ازدواج، چه تعداد بی خانمان و... هستند، عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 120 نوع خدمت در کمیته امداد انجام می‌شود.


داشتن شناسنامه خدمت برای مددکاران واجب است
اکبری با بیان اینکه 50 نوع خدمت در معاونت سلامت کمیته امداد انجام می‌گیرد، تصریح کرد: معاونت سلامت با تعامل درون حوزه‌ای که با حوزه‌های دیگر برقرار می‌کند سعی دارد تا از سرمایه و توانایی‌های سایر بخش‌ها برای هر چه بیشتر کمک کردن به مددجویان بهره بگیرد.

 

گفتنی است، در این مراسم از زهرا خدمتگزار، محمد عبیدی و داوود نیکویی به عنوان مددکاران نمونه از سوی کمیته امداد گیلان، تجلیل شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 367639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha