به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت الله غیاث الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان عصر امروز(22 اردیبهشت) در شانزدهمین جشنواره خیرین مدارس شهرستان فامنین گفت: خیرین مدرسه ساز در توسعه سطح علمی و فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
وی افزود: خیرین پیش از اقدام به ساخت مدرسه، اولویت ها را بسنجند و بر اساس نیاز جامعه مکان یابی کنند.
وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز چهره های ماندگار جامعه در این عرصه هستند که بدون هیچ چشم داشتی در این امر خداپسندانه شرکت می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه خیرین در واقع نیازی به تقدیر و تشکر ندارند چرا که اجر و پاداش آنها نزد خداوند متعال است، اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش را علاوه بر تجلیل از این بزرگواران ارائه و نشان دادن این کار فاخر و ارزشمند به مردم عزیز است.
آیت الله محمدی ابراز کرد: یکی از راه های توسعه پایدار کشور در سایه تعلیم و تربیت به وجود خواهد آمد و نقش خیرین مدرسه ساز در این زمینه می تواند بسیار مفید باشد.
وی با اشاره به سالروز ولادت حضرت علی(ع) گفت: بنا به فرموده پیامبر گرامی اسلام، آن روزی که عالم و جهان نبود علی ولی الله وجود داشت.
وی با بیان اینکه عظمت ذاتی حضرت علی(ع) بر بصیرت افزایی و معرفت امام شناسی ما کمک شایانی می کند، افزود: اگر کسی حجت خدا و امام بر حق را نشناسد، تمام عبادات او باطل است.
وی خاطرنشان کرد: در یکی از کتاب های اهل سنت آمده که رسول الله (ص) فرموده اند اگر کسی به اندازه حضرت نوح عمر کند و هر سال هزاران کار نیک انجام دهد اما ولایت علی (ع) را نپذیرد حتی بوی بهشت را هم استشمام نمی کند.
یکی از مهمترین دغدغه های مسئولین نظام کمبود فضای آموزشی است
یک خیر مدرسه ساز، سید احمد حسینی نیز گفت: در شرایط کنونی یکی از مهمترین دغدغه های مسئولین نظام و مردم جامعه اسلامی کمبود فضای آموزشی به خصوص در مناطق محروم استان است.
وی افزود: علت اولیه توجه من به کار مقدس مدرسه سازی دغدغه ای بود که باعث شد بخشی از نعمات الهی که خداوند متعال به عنوان امانت در اختیار من قرار داده را به این امر خیر اختصاص داده تا بتوانم قدمی در ارتقا سطح آموزشی و فرهنگی جامعه به خصوص در این منطقه محروم برداشته و صدقه جاریه ای برای خود و گذشتگانم فراهم کنم.
وی علت انتخاب روستای پیرنهان برای احداث مدرسه خاتم الانبیاء را زادگاه بودنش خواند و ادامه داد: من پیشرفت خود را مدیون این آب و خاک هستم و برای انجام وظیفه شرعی و عرفی خود و همچنین با هدف محرومیت زدایی، اشتغال زایی و آبادانی این منطقه مجتمع آموزشی را با نام خاتم الانبیاء احداث کردم.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بعد از چهار سال، این مجتمع با زیربنایی به مساحت شش هزار مترمربع و هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال برای تحصیل دانش آموزان آماده بهره برداری است.
پایان پیام/
نظر شما