به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، توسلی، رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی واحد تحقیقات دانشگاه آزاد در نخستین همایش بینالمللی افغانستان و مواد مخدر در سال 2014 با نگاهی پیش رو گفت: متأسفانه کشور افغانستان را با جنگ و مواد مخدر که در رسانهها مطرح است، میشناسیم در صورتی که ما سابقه طولانی دوستی با یکدیگر داریم.
وی افزود: آمارها نشان میدهد از زمانی که مبارزه با مواد مخدر در دستور کار دولتهای غربی در افغانستان قرار گرفت متاسفانه شاهد رشد بیشتر کشت خشخاش در این کشور بودیم به طوری که سالانه هفت هزار تن مواد مخدر تولید میشود.
وی ادامه داد: منافعی که از مواد مخدر نصیب شورشیان و مافیا میشود کمتر از هزینهای است که دولتها برای مبارزه با آن مصرف میکنند.
توسلی اظهار کرد: حدود 50 درصد از دانشجویان دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند که میتوان از پروژه آنها در راستای راههای مقابله با مواد مخدر استفاده کرد.
وی ادامه داد: بسیاری از پژوهشها به صورت میدانی است که عمدتا دقیق نیست بنابراین باید اکادمیک و دولت در این حوزهها وارد شود.
توسلی تصریح کرد: باید دانشگاهیان با پژوهشهایی که میکنند آمار دقیقی به دولت ارایه دهند و بحث ارزشها و نگرشها که در حدود 10 سال است متوقف شده و اکنون شاهد احیای آن هستیم مورد توجه قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما