به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید حسن موسوی موینی در دیدار با مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین بیان کرد: در ماه رجب قرار داریم که از ماه های شریف، بزرگ و حرام الهی است و باید از این ماه به خوبی بهره لازم را ببریم.
وی با اشاره به اهمیت حوزه فرهنگ ادامه داد: اگر فرهنگ درست نشود نه اقتصاد درست می شود و نه مدیریت جهادی ایجاد می شود و فرهنگ به معنای ارتقای معنویت است و اگر معنویت درست شود مدیریت درست شده و جهادگونه می شود.
امام جمعه محمدیه اضافه کرد: تا فرهنگ ما درست نشود، هیچ یک از اعمال ما درست نخواهد شد، باید توجه داشته باشیم که معنویت ها زندگی ظاهری انسان را نیز می سازد و در واقع معنویت برای دنیا و آخرت است.
وی عنوان کرد: فرهنگی درست است که ما را به خدا نزدیک کند و این فرهنگ موجب رشد اقتصاد می شود و تولیدکننده و مصرف کننده باید برای انجام هر کاری فرهنگ و معنویت خود را بالا ببرند و در واقع فرهنگ باید از پایین به بالا درست شود.
حجت الاسلام موسوی موینی با تأکید بر لزوم تقویت فرهنگ دینی تصریح کرد: باید فرهنگ دینی را تقویت کرد و فرهنگ ارتقا نمی یابد مگر آگاهی کافی داشته باشیم و این امر می تواند محرک خوبی برای حرکت عظیمی از رشد و شکوفایی باشد و تقویت فرهنگ دینی باید از مساجد صورت گیرد.
در ادامه مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری و توصیه رهبری، باید تحقق این شعار از مساجد شروع شود و ظرفیت های بسیاری وجود دارد که مردم باید از این ظرفیت ها استفاده کنند.
حجت الاسلام علی رمضانی با اشاره به اهمیت برنامه های آموزشی، تربیتی و دینی کانون ها افزود: استخوان بندی فرهنگ از مسجد صورت می گیرد بنابراین برنامه های آموزش قرآن در مساجد باید مورد توجه قرار گیرد که این برنامه ها نور و هدایت است و همچنین باید از نخبگان برای پرورش و رشد دیگر افراد مسجد استفاده شود.
وی تأکید کرد: یکی از طرح های مهم کانون های مساجد در سال جاری، آموزش صحت نماز است و هر فردی می تواند از این برنامه استفاده کند و برنامه دیگر سبک زندگی است که زمینه ساز شعار سال است و می تواند بهترین عامل شکوفایی فرهنگ باشد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآور شد: متأسفانه ما از ظرفیت مساجد استفاده نکرده ایم و باید امسال مساجدی پویا و کانون هایی قابل رشد داشته باشیم؛ مساجد نباید کار جزیره ای کنند و باید هماهنگی و انسجام زیادی بین کانون ها باشد.
وی خاطر نشان کرد: مساجد نباید دولتی باشند و تمامی اهالی یک مسجد باید در اجرای امور فرهنگی و اجتماعی که باعث رشد فرهنگی و تعالی دین می شود، کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما