به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 21 اردیبهشت با یک فوریت طرح همگانی شدن آموزش قرآن کریم با 91 رای موافق، 31 رای مخالف و 15 رای ممتنع از مجموع 208 رای مخالفت کردند.
میرمحمدی نماینده گلپایگان و خوانسار به عنوان طراح این طرح گفت: با توجه به اینکه جامعه ما در حال مکتبی شدن و اسلامی شدن است لذا این طرح کمک میکند در این راستا حرکت کنیم.
وی با اشاره به این سخن امام خمینی در مورد اینکه باید قرآن بخوانیم و ان را بفهمیم و به ان عمل کنیم اظهار کرد: این سخن امام خمینی (ره) در مورد همین موضوع مطرح شده است.
میرمحمدی بیان کرد: قرآن کریم در کشورهای اسلامی و غیراسلامی به عنوان یک کتاب کامل و جامع است که می تواند مشکلات جامعه را حل کند و یک فوریت این طرح به این دلیل مطرح شده است که هر چه سریعتر خودمان را به سمت اسلامی شدن کشور حرکت دهیم.
مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مخالفت با یک فوریت این طرح گفت: هرگونه تغییر در ارقام بودجه باید تابع مقررات و ضوابط باشد این طرح باعث تغییر در ارقام بودجه می شود و مخالف اصل 75 قانون اساسی است.
وی با بیان اینکه این طرح همچنین مخالف اصل 52 قانون اساسی است گفت: ما باید راه حل دیگری برای این موضوع پیدا کنیم درست است اصل کار صحیح است اما باید ساعتها وقت مجلس را صرف آن کنیم و پایانی نخواهد داشت.
سیدسعید حیدری طیب نماینده کرمانشاه نیز در موافقت با یک فوریت این طرح گفت: در حال حاضر با تهاجم فرهنگی و ریزگردهای فرهنگی مواجه هستیم و می بینیم دشمن تحرکات خود را علیه قرآن و فرهنگ ما از خانوادهها شروع کرده است.
وی با تاکید بر اینکه چه راه حلی برای مقابله با تهاجم فرهنگی بهتر از قرآن است گفت: اینکه می گویند این طرح بار مالی دارد مگر قرار است ما بار مالی ها را کجاها صرف کنیم قطعاً بهترین راه برای صرف بودجه قرآن کریم است زیرا قرآن کریم مهمترین رکن برای ارتقای جامعه ماست.
وی تصریح کرد: از صدراسلام تاکنون بهترین راه برای ترویج اسلام کلام وحی بوده است و به همین دلیل ما باید در ترویج فرهنگ قرآنی برای تربیت فرزندانمان کوشا باشیم.
پایان پیام/
نظر شما