کانون های مساجد با ارائه برنامه از شهرداری بودجه فرهنگی جذب کنند

خبرگزاری شبستان: معاونت فرهنگی شهرداری ساری بر نیازسنجی از محلات جهت انجام فعالیت های فرهنگی تاکید کرد و گفت: کانون های مساجد برای جذب اعتبار از شهرداری برنامه متناسب با نیاز مردم محله ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، ناصر معیل، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری شامگاه (20اردیبهشت) در نشست صمیمی فرهنگی با مسئول دبیرخانه و مدیران مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهری مرکز استان مازندران ضمن تبریک میلاد امام جواد(ع) و ایام اعتکاف، با بیان اینکه عدم رعایت حجاب و عفاف، اعتیاد، بیکاری و طلاق ناهنجاری هایی هستند که متاسفانه موجب بروز مشکلات عدیده ای در سطح مرکز استان شده است، اظهار کرد: فرهنگ سازی گویاتر از هر وسیله دیگر می‌تواند در کاهش مشکلات کمک‌کار مسئولان باشد.


وی با بیان ابراز خرسندی از حضور در نشست با فعالان فرهنگی مساجد، گفت: مساجد از ظرفیت های مطلوبی برخوردار هستند که می طلبد با همکاری و همدلی مدیران مسئول کانون های مساجد و شهرداری ساری کارهای فرهنگی درخورشان شهروندان ساروی صورت پذیرد.


معیل با تاکید اینکه برای رونق فعالیت های فرهنگی باید به میدان کار آمد، افزود: باید ضمن مرور فعالیت شهرهای اصفهان، شیراز و تبریز به عنوان الگوهای داخلی با همت و همیاری برای شهروندان و شهر کارهای شایسته انجام دهیم.


وی با بیان اینکه شهردار ساری در بدو ورود به شهرداری تاکید داشتند فرهنگ همسنگ عمران است، خاطرنشان شد: هم اکنون نیز رونق گردشگری جهت ایجاد اشتغال در مرکز استان در دستور کار شهرداری ساری قرار دارد.


معیل به راه اندازی خانه هنرمندان ساری اشاره کرد و از اجرای طرح تداوم برای مشاوره و ارائه خدمات روانشناسی خانواده ها در 5منطقه ساری خبر داد.


وی با بیان اینکه با ارائه خدمات مشاوره به ویژه مشاوره های دینی بسیاری از مشکلات شهروندان مرکز استان مرتفع می شود، از اعلام آمادگی شهرداری ساری برای اجرای طرح تداوم در کانون های مساجد ساری خبر داد.


معیل با بیان اینکه سطح مطالبات مردم ما در شهرسازی و بحث فرهنگ پائین است، گفت: باید در کنار توجه مسئولان به رعایت حقوق شهروندی در جامعه، خود مردم نیز برای رعایت حقوق دیگر شهروندان تلاش نمایند تا بدین شکل جامعه ای مترقی داشته باشیم.


وی، از راه اندازی طرح شهردار محله در ساری برای رسیدگی به مطالبات مردم محل خبر داد و یادآورشد: آموزش مردم به همراه دادن وسایل امدادی برای کمک به شهروندان در بحران ها مانند آبگرفتگی در سطح معابر در دستور کار شهرداری ساری لحاظ شده است.


معیل، بر نیازسنجی از محلات و مناطق جهت انجام فعالیت های فرهنگی تاکید کرد و گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد ساری برای جذب اعتبار از شهرداری این شهر برنامه های فرهنگی متناسب با نیازهای مردم محله ارائه دهند.


حجت الاسلام طاهری، مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری شهید اندرزگو نیز با اشاره به اینکه کار فرهنگی عبادتی است که انسان خود آن را خلق می کند، اظهار کرد: نبود متولی خاص و کمبود بودجه کاهش رونق فعالیت های فرهنگی مساجد را درپی دارد.


وی با بیان اینکه در کار فرهنگی نتیجه در دراز مدت حاصل می شود، گفت: در مرکز مازندران ریشه کار فرهنگی مهیا است اما برای تحقق تئوری به عمل باید بودجه مهیا شود.


عباس حبیبی، مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری معراج از معاونت فرهنگی شهرداری خواستار واگذاری آذین بندی مناسبت ها در هر محله به فعالان مسجد جهت افزایش جذابیت معنوی شد.


عباس مهدوی، مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری امام محمد باقر(ع) نیز با انتقاد از کمبود المان های دینی در سطح ساری، خواستار زیباسازی فضای سبز مساجد ساری با همکاری شهرداری ساری شد.


وی با بیان ماه رمضان را در پیش روی داریم، همچنین خواستار اجرای طرح شب های آسمانی در پارک های ساری شد.


پایان پیام/

 

کد خبر 366664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha