به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام شهیدی، رییس بنیادشهید و امور ایثارگران در همایش آموزشی مددکاران و مشاوران سراسر کشور با اشاره به برکات ماه مبارک رجب گفت: این ماه با ولادت امام جواد (ع) و حضرت امیرالمؤمنین آغاز میشود و با مبعث پیامبر (ص) پایان مییابد.
وی نبوت را یکی از اصول اعتقادی مسلمانان برشمرد و گفت: از کودکی اصول دین را در پنج رکن به ما معرفی کردهاند که یکی از آنها نبوت است.
وی با بیان اینکه نبوت از اصول اعتقادی و اصول پنجگانه ما است، اظهار داشت: اصول دین اعتقادی و عقیدتی است.
حجتالاسلام شهیدی ادامه داد: خداوند برای هدایت انسان پیامبرانی را فرستاده است که حضرت محمد (ص) به عنوان آخرین فرستاده خداوند هم عنوان رسول و هم عنوان نبی را دارد.
وی با بیان اینکه خداوند قرآن و میزان را به حضرت محمد (ص) داد تا به وسیله آن جامعه اسلامی را ایجاد کند و انسان را به راه درست هدایت کند.
حجتالاسلام شهیدی با طرح این سوال که منظور از میزانی که خداوند به پیامبر داده است چیست، اظهار داشت: میزان بنا به گفته مفسران به معنای معیار است یعنی پیامبر (ص) با معیار جدیدی برای هدایت بشر آمد.
رییس بنیادشهید و امور ایثارگران ایمان را معیار در اسلام عنوان کرد و افزود: حضرت محمد آمد تا معیارهایی را در جامعه تغییر دهد و مسلما در مقابل این دگرگونی و تغییرات عدهای به مخالفت برمیخیزند.
وی با اشاره به نحوه برخورد پیامبر (ص) با مخالفان تصریح کرد: اخلاق بعد از قرآن کریم اخلاق خوش پیامبر در مواجهه با مخالفان و تعامل با آنان و همچنین ثبات، صبر و استقامت در کار از رموز موفقیت پیامبر در ایجاد جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه مددکاران بنیادشهید باید اخلاق نیک و شکیبایی و صبر را در انجام کارها سرلوحه خود قرار دهند، اذعان داشت: در سازمانی که کار میکنیم این دو عامل بسیار مهم است به ویژه مشاوران و مددکاران به واسطه ارتباط بیشتری که با خانوادههای ایثارگران و جانبازان دارند باید بیشتر به این موضوع توجه داشته باشند.
وی با اشاره به بیانات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در خصوص جایگاه ایثارگران و جانبازان خاطرنشان کرد: جامعهای که شما به آنها خدمت میکنید برای آرامش و حفظ انقلاب اسلامی از آسایش خود گذشتند و برای صیانت از کشور ایثارگر کردند که این ایثارگری و جانبازی همچنان ادامه دارد.
حجتالاسلام شهیدی با بیان اینکه اقتدار جامعه امروز به واسطه ایثارگری رزمندگان است، تأکید کرد: خدمت به این عزیزان باید برای ما عزت باشد.
رییس سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران ادامه داد: مددکاران و مشاوران در مواجهه به ایثارگران و خانوادههای آنها باید آنقدر صبور باشند و اخلاق نیک داشته باشند که مراجعهکننده به آنها و سازمان اعتماد کند و بنیادشهید را خانه دوم خود بداند.
وی با بیان اینکه 50 درصد مشکلات جامعه ایثارگران را میتوان با اخلاق نیکو حل کرد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همواره تاکید دارند بکوشید اسوههای شهادت، جانبازی و آزادگی را به مردم نشان دهید و فرهنگ ایثار و شهادت را گسترش دهید.
حجتالاسلام شهیدی با بیان اینکه جامعه ایثارگر از تبعیض قایلشدن رنج میبرد، اظهار داشت: جامعه ایثارگر زیادهخواه نیستند و از عدم امکانات و نبودنها ناراحت نیستند بلکه از تبعیض ناراحت میشوند، بنابراین باید بکوشیم تا تبعیض در جامعه ایثارگر ایجاد نشود.
رییس سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران خطاب به مددکاران و مشاوران بنیادشهید اظهار کرد: شما باید نسبت به همه ابعاد، ضوابط و قانونهای بنیادشهید مطلع باشید تا بتوانیم جامعه هدف را به صورت صحیح راهنمایی و مشاوره نماییم.
حجتالاسلام شهیدی تصریح کرد: ضوابط مربوط به امور جانبازان و ایثارگران نیاز به بازنگری دارد و باید پس از بررسی آنها در صورت نیاز این ضوابط را با نیاز امروز جامعه ایثارگری مطابقت دهیم.
پایان پیام/
نظر شما