فرید براتیسده، معاون درمان اعتیاد و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر، در حاشیه سفر به اصفهان و بازدید از مراکز درمانی ترک اعتیاد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: نسل جوان و نوجوان باید از تفریحات و شادی های حلال و مشروع برخوردار باشند تا از گرایش به مواد مخدر در امان بمانند.
وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام بر زندگی با نشاط و سالم تاکید شده است، اظهار داشت: داشتن لذت های حلال و مشروع زودگذر و شادی های پایدار در جلوگیری از گرایش به مواد مخدر بسیار تاثیر گذار است.
وی خاطر نشان کرد: تاکید بر داشته ها و نعمت های الهی که در زندگی از آن برخورداریم هم نوعی زندگی بانشاط است که ما از آن غافل شده ایم.
براتی سده، تاکید کرد: با وجودی که اکثر افراد جامعه از سلامتی، خلق و خوی خوش، امنیت و خانواده بهرمند هستند اما از این نعمت های الهی غفلت می کنند.
وی همچنین با بیان اینکه الگوگیری نادرست، تنهایی، معاشرت با دوستان ناباب و نداشتن تفریحات سالم از جمله علتهای اجتماعی گرایش به اعتیاد است، گفت: افراد به ویژه جوانان نیاز به شادی های حلال و سرگرم کننده و سالم دارند که نبود یا کمبود سرگرمیهای متناسب با سن جوانان میتواند یکی از عوامل بروز ناهنجاریها و انحرافات و گرایش به مواد مخدر باشد.
معاون درمان اعتیاد و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر، گفت: همه نهادها و دستگا ها باید برای فراهم کردن زمینه اشتغال و بیمه و حمایت از بهبود یافتگان از مصرف مواد مخدر همکاری کنند.
وی اظهار داشت: در آموزه های دینی در همه امور، بر پیشگیری بیشتر از درمان تاکید شده است که در مورد مواد مخدر هم صادق است.
وی با بیان اینکه آگاهی بخشی، نحوه رفتار درست با نوجوانان و جوانان و ارتباطات صحیح اجتماعی بهترین راهکار مبارزه فرهنگی با اعتیاد است تصریح کرد: شعار اصلی فرهنگی ما آگاهی بخشی در مقابله با باران اعتیاد است.
براتیسده، گفت: باید از مواد مخدر دروازه ای همچون قلیان و دخانیات پرهیز شود تا به منجلاب اعتیاد نغلطیم.
وی گفت: پرورش در فضای اطاعت از اهل بیت و وارد شدن به صحن ولایت حضرت علی(ع) و ائمه هدی می تواند کمکی در جهت تربیت صحیح و حفاظت از نوجوانان و جوانان در برابر خطرات فرهنگی باشد.
براتی سده، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 6 هزار و 300 مرکز درمان اعتیاد در کشور فعالند، افزود: 2 هزار و 300 مرکز از این مراکز زیرمجموعه بهزیستی هستند و مابقی تحت نظر وزارت بهداشت دروان و آموزش پزشکی قرار دارند و باید با توجه به کارآیی این مراکز، هرچه سریعتر برای حل مشکلات این مراکز گام برداشت.
وی رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر را استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های بالقوه و بالفعل سازمان های مردم نهاد و گروه های فعال مردمی عنوان کرد و گفت: این سازمان ها به عنوان عوامل اجرایی و عملیاتی دولت می توانند کمک بزرگی به اجرای راهبردها و سیاست های برنامه های اجرایی مبارزه با مواد مخدر باشند.
وی هدف خود از سفر به اصفهان را بازدید از مراکز درمانی ترک اعتیاد و نشست با سازمان های مردم نهاد و بازدید از مرکز ماده 16( مرکز نگهداری معتادان بی خانمان) عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما