محمدمهدی بحرالعلوم، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآنالکریم سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به برگزاری دورههای تربیت مربی ویژه کارگاههای مهارت زندگی قرآنی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: یکی از اقدامات سازمان دارالقرآنالکریم و بالاخص معاونت آموزش و پژوهش زمینهسازی و انس هرچه بیشتر آحاد مردم با مضامین قرآن کریم و کاربردیکردن آنها در زندگیشان است، از این رو کارگاههای مهارت زندگی قرآنی راهاندازی شد.
این کلاسها در ابتدا در سه بخش کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت پذیرای علاقمندان بود و از اساتید مجربی همچون سیدمحسن خدامحسینی برای ارایه مطالبی در این کلاسها استفاده شد. کمکم با توسعه و گسترش کلاسهای مهارت زندگی در استانهای سراسر کشور و استقبال بینظیر قرآنآموزان نیاز به تربیت مربیان این کلاسها بیش از پیش لازم شد.
وی افزود: سازمان دارالقرآنالکریم کارگاههای تربیت مربیان کلاسهای مهارت زندگی قرآنی را در اولویت طرحهای خود قرار داده و برنامههای توجیهی و هماهنگی برای آنان برگزار میکند.
بحرالعلوم تصریح کرد: تاکنون نزدیک به 100 نفر از اساتید شامل خانم و آقا از سراسر کشور برای شرکت در کارگاههای مهارت زندگی شناسایی شدهاند که پیش بینی می کنیم پس از معرفی مربیان تا پایان ماه رمضان امسال؛ در نیمه دوم سال 93 این کارگاه های آموزشی را برپا کنیم.
وی با اشاره به نحوه انتخاب مربیان برای شرکت در کلاسهای آموزش مربیان مهارت زندگی قرآنی عنوان کرد: اغلب استادان و معلمان سراسر کشور که دارای دانش لازم برای اداره کلاسهای مهارت زندگی و بهرهمندی از سطوح تحصیلات عالیه حوزوی و یا دانشگاهی هستند تحت آموزش این کارگاهها قرار میگیرند البته تدریس در کلاس مهارت زندگی پیشزمینه عملیشدن این دستورات توسط خود فرد را دارد و ما نیز سعی کردیم مربیانی را در این کلاسها انتخاب کنیم که از ویژگیهای اخلاقی بالایی برخوردار بوده و عامل به آیات قرآن کریم باشند.
بحرالعلوم با اشاره به منابع نظری پیشبینیشده برای کلاسهای تربیت مربیان مهارت زندگی قرآنی تصریح کرد: طبق پژوهشهای انجامشده مطالب ارایهشده در این کلاسها برگرفته از منابع مقدماتی استاد شهید مطهری، آیتالله جوادی آملی بوده و سعی داریم امسال در شورای تألیف سازمان دارالقرآنالکریم کتابهایی با محتوای ویژه این کلاسها تألیف کنیم.
وی با اشاره به لزوم کیفیسازی کلاسهای مهارت زندگی قرآنی و ثمرات آن عنوان کرد: خوشبختانه از زمان برگزاری کارگاههای مهارت زندگی قرآنی شاهد خروجیها و ثمرات بسیاری بودیم، همانطور که میدانید اجراییکردن این کارگاهها نیازمند زیرساختهایی است که بحث بودجه و اعتبارات را مهم جلوه میدهد البته انگیزه مدیران قرآنی نیز برای کیفیسازی این برنامهها بسیار مؤثر خواهد بود.
همانطور که امسال سال فرهنگ، اقتصاد، مدیریت جهادی و عزم ملی است ذرهای از کیفیت برنامههای قرآنی سازمان دارالقرآن کاسته نشده و با شیب و جهتی مشخص این برنامهها را در کنار کمبود اعتبارات پیش خواهیم برد و هر دوره سطح برنامهها را نیز افزایش میدهیم.
بحرالعلوم خاطرنشان کرد: سازمان دارالقرآن سعی دارد علیرغم کسری بودجه سطح برنامههای خود را ارتقا داده تا پاسخگوی مطالبات رهبری باشد البته بخشی از کسری بودجه طرحها را میتوان با کمکهای مردمی احصا کرد، به عنوان مثال طرحی که سازمان دارالقرآن برای مشارکت مردم در خصوص چاپ قرآن داشته موفقیت بسیاری کسب کرده است.
پایان پیام/
نظر شما