مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان به خبرنگار شبستان گفت: نقش مسجد در پرورش بعد علمی جامعه از یک سو و کتاب به عنوان ابزار پرورش و تعالی علمی و فکری جامعه از سوی دیگر حائز اهمیت است.
حجت الاسلام مهدی رضایی تاکید کرد: پیوند مسجد و کتاب برای ارتقای سطح علمی، فکری، اعتقادی و فرهنگی جامعه براساس نگاه دینی و مکتبی اسلام آن هم در کانون معنویت و بصیرت و علم یعنی مسجد، می تواند نقش مهمی در شکوفایی و بالندگی جوان و نوجوان و جامعه اسلامی داشته باشد.
وی جذاب کردن محیط های کتابخانه ای مسجد، تنوع در کتاب ها، به روز کردن کتابخانه های مساجد و ابزار و شیوه های آن و استفاده از تکنولوژی جدید را از راهکارهای پیشنهادی برای رونق کتابخانه ها ی مساجد برشمرد.
حجت الاسلام رضایی، برقراری کرسی های نقد و بررسی محتوای کتب و ایجاد ارتباط با جامعه فرهیخته، استفاده از نقطه نظرات کارشناسان دینی و علمی را در حاشیه کتابخانه ها از دیگر راهکارها ذکر کرد.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه متولی اصلی این امر در جامعه کیست؟ پاسخ داد: متولی اصلی در حقیقت خود مسجد، هئیت امنا و امام جماعت آن است چراکه مساجد توسط مردم اداره می شوند و آنچه مربوط به نظام است، هدایت این فعالیت هاست.
پایان پیام/
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کرمان، برقراری کرسی های نقد و بررسی محتوای کتاب ها و استفاده از نقطه نظرات کارشناسان دینی و علمی را از عوامل رونق کتابخانه های مساجد و جذب جوانان برشمرد.
کد خبر 36630
نظر شما