محسن مصطفی پور، مدیرعامل گروه شرکت های تیام در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت و گو با خبرنگار شبستان در نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با تاکید بر اینکه با توجه به سیاست های دولت یازدهم، ما شاهد رشد و رونق در مراودات تجار و بازرگانان خارجی با شرکت های ایرانی هستیم، خاطرنشان کرد: نسبت به فضای شکل گرفته در دولت جدید بسیار امیدواریم چراکه با حضور جدی شرکت های خارجی و آسیایی تلاش می کنیم تا در حوزه های مختلف استفاده مثمرثمری برای پیشبرد اهداف اقتصادی کشورمان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه شکسته شدن سازمان تحریم ها می تواند تجربه ایجاد فضایی پررونق در حوزه کسب و کار شود، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا با توجه به امکانات سال های اخیر و با ورود تکنولوژی های جدید و ورود منابع مالی جدید بتوانیم در راستای تسریع و تسهیل شدن فرایندها، شرکت های خارجی را دعوت به همکاری کنیم که حضور مدیران عامل و مدیران ارشد فروش سایر شرکت ها در نمایشگاه و غرفه گروه شرکت های تیام را شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه گروه شرکت های تیام درخصوص تامین اقلام و ادوات مورد نیاز صنعت نفت، گاز و پتروشیمی رویکرد استفاده از محصولات با کیفیت داخلی را دارد، گفت: مهم ترین رویکرد ما در این خصوص منافع ملی است و اگر بتوانیم از تولیدات داخلی استفاده می کنیم و در صورت نبود کالا، واردات نیز در دستور کار ما قرار دارد.
مدیرعامل گروه شرکت های تیام با تاکید بر اینکه باید رویکرد ما، منافع ملی کشور باشد، افزود: منافع ملی ما در حال حاضر تسریع در بهره برداری از پروژه ها خصوصا در حوزه میادین مشترک است چراکه سایر کشورها در حال حاضر به شدت در حال بهره برداری از این میادین مشترک هستند.
مصطفی پور با تاکید بر اینکه دولت باید چالش های بخش خصوصی را برطرف کند، افزود: اصلاح نظام پولی و مالی کشور و انضباط عمومی به این حوزه، عدم دخالت ساختارهای غیرمرتبط در راستای مجموعه های تولیدی، اصلاح قوانین در مجلس به عنوان رکن تصمیم گیرنده که باید حتما در کمیسیون ها از نظرات بخش خصوصی استفاده نماید از مهم ترین چالش های بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه دولت باید با تزریق نقدینگی طرح های نیمه تمام را که به دلیل مشکلات در سال های اخیر را به اتمام برساند و به سراغ طرح های جدید برود، افزود: با تزریق نقدینگی به این طرح ها هم کارآفرینان از معضل بیکاری و بدهکاری رهایی پیدا می کنند و در کنار آن فرصت ایجاد اشتغال برای نیروی کار به وجود می آید.
مصطفی پور افزود: گروه شرکت های تیام در فیلدهای بازرگانی فلزات، نفت، گاز، پتروشیمی، معادن و صنایع غذایی فعال است.
وی افزود: این گروه دارای معدن سنگ آهن در استان یزد است و هم اکنون معادن از پرچالش ترین حوزه های کشور ماست و با توجه به اینکه دولت تصمیم گرفته است در بخش صادرات، عوارض صادراتی اعمال نماید.
وی گفت: جامعیت کاملی در این خصوص درنظر گرفته نشده است چراکه در معادن کوچک بخش خصوصی هزینه تولید بالاست و عوارض صادراتی بالا منجربه افزایش قیمت محصول می شود و توان رقابت را در بازار از ما می گیرد که این امر منجر به تعطیلی معادن می شود لذا پیشنهاد می کنم تا عوارض صادراتی به صورت طبقه بندی اعمال شود.
پایان پیام/
نظر شما