اقبال مردم به الگوهای ایرانی اسلامی افزایش یافته است

خبرگزاری شبستان: حمید قبادی گفت: پس از گذشت 9 نمایشگاه و 3 جشنواره مد و لباس شاهد تمایل مردم به الگوهای ایرانی اسلامی لباس هستیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، حمید قبادی، مدیر کارگروه مد و لباس در نشست خبری که امروز در محل بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب برگزار شد، با بیان اینکه این نمایشگاه یک فرصت ارزشمند برای ارزشیابی فرآیند دستگاه های مختلف است، گفت: به پیشنهاد دوست حوزه عفاف و حجاب را از طریق حضور در این نمایشگاه مورد ارزیابی قرار می دهیم.

 

 

وی ادامه داد: ارزیابی ام این است که روند مدل و لباس در کشور تاثیرگذار بوده است، به گونه ای که لباس بسیاری مردم و حتی بانوان بر اساس الگوهای ایرانی – اسلامی است که می توان این مسئله را در نمایشگاه کتاب بیست و هفتم مشاهده کرد.

 

 

مدیر کارگروه مد و لباس با بیان اینکه ما هدفی را ترسیم کرده ایم که کمک می کند مردم به سمت لباس های ایرانی و اسلامی حرکت کنند؛ البته این مسئله را در حال حاضر نیز می توان در نمایشگاه کتاب مشاهده کرد.بعد از گذشت 9 نمایشگاه و 3 جشنواره مد و لباس شاهد که مردم تمایلی به این نوع لباس ها پیدا کنند.

 

 

قبادی با بیان اینکه می خواهیم قدرت انتخاب مردم را در حوزه مد و لباس بالا ببریم، اظهار داشت: در نمایشگاه کتاب بیست و هفتم شاهد حضور انجمن طراحان بودیم، البته 75 موسسه خواهان فعالیت در حوزه مد و لباس هستند که تا پایان سال 92، 35 موسسه مجوز فعالیت گرفته اند.

 

 

 

وی با بیان اینکه قصد داریم کتاب های تخصصی مد و لباس را به چاپ برسانیم، افزود: در مرحله بعدی کتاب های مفید در این حوزه را منتشر خواهیم کرد و بعد از آن نیز قصد انتشار ژورنال های لباس های ایرانی – اسلامی را داریم؛ البته در نمایشگاه کتاب امسال 2 غرفه اقدام به عرضه ژورنال های لباس با الگوهای ایرانی – اسلامی می کردند.

 

 

مدیر کارگروه مد و لباس گفت: در آینده کتابخانه تخصصی مد و لباس به پیشنهاد یکی از دانشگاه های فعال این حوزه افتتاح می شود، در واقع این دانشگاه کتابخانه های این حوزه را در اختیارمان قرار می دهد و این کتابخانه در مرکز بنیاد مد و لباس به زودی افتتاح می شود؛ البته کتاب های این کتابخانه به نفی استانداردهای جهانی نمی پردازند، بلکه قرار است از کتاب های خارجی نیز در این حوزه استفاده می کنیم.

 

 

قبادی اظهار داشت: همچنین با همکاری انجمن طراحان و دانشگاه الزهرا نیز قرار است 2 فرهنگ نامه موضوعی مد و لباس منتشر شود که اطلق جامع مد و لباس توسط انجمن طراحان و دانشنامه مد و لباس نیز توسط دانشگاه الزهرا منتشر خواهد شد.

 

 

وی ادامه داد: ایجاد 20 مرکز برای برگزاری برنامه های زنده مد و لباس نیز در دستور کار است که تا به امروز ایجاد 5 مرکز نهایی شده و این مراکز با مجوز نیروی انتظامی فعالیت خواهند کرد.

 

 

مدیر کارگروه مد و لباس خاطر نشان کرد: تغییر نوع پوشش بانوان را در وهله اول در نمایشگاه کتاب بیست و هفتم شاهد بودیم به گونه ای که برخی از غرفه داران به طراحان لباس سفارش دوخت لباس داده بودند.

 

پایان پیام/

کد خبر 365887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha