به گزارش خبرگزاری شبستان در البرز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه این واحد دانشگاهی صبح امروز(17 اردیبهشت)، در سالن اجتماعات مرکزی این دانشگاه با حضور جمع کثیری از اساتید، اعضای هیأت علمی و خانواده هایشان برگزار شد.
غلامعلی افروز، چهره ماندگار روانشناسی کشور گفت: مهمترین امتیاز یک معلم محبوبیت است و محبوبیت نیز به تعداد مقاله و کتاب نیست و برای کسب محبوبیت باید شخصیت انسان آمیزه ای از عطوفت، مهربانی، منطق و استواری باشد.
وی افزود: اگر با این نیت به پیش رویم، میتوانیم در عرصه معلمی موفق شویم زیرا کسب محبوبیت یکی از دعاهای پیامبران به درگاه الهی برای هدایت مردم بود.
افروز با تامل بر این نکته که انجام کارها بدون منت و توقع و ایجاد تکلیف برای دیگران یکی از راههای محبوبیت است که هر معلمی باید سرلوحه کار خود قرار دهد، توضیح داد: هر معلمی در هر زمینهای که هست باید تلاش کند تا نگرش افراد را نسبت به زندگی فردی، خانوادگی و حرفهای مثبت کند و انسانهایی مثبت اندیش تربیت کند.
وی با اشاره به مفهومی به نام بیاشتهایی روانی گفت: بی اشتهایی روانی ریشه بسیاری از آسیبها در دنیای امروز است و از زمینههای افسردگی محسوب میشود.
این استاد دانشگاه افزایش پدیده نامیمون دیپلم ردی در کشور ما را حاصل بیاشتهایی روانی به خصوص در میان پسران دانست و گفت: افراد به دلایل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نسبت به ادامه تحصیل بی میل میکند وبا توجه به این امر، یکی از رسالتهای یک معلم موفق این است که بتواند اشتهای به یادگیری و میل به آن را در میان افراد ازدیاد بخشد.
وی با تاکید به این نکته که ما باید بتوانیم امید به آینده را در میان جوانان بیشتر کنیم و معلم خوب معلمی است که امید بخش باشد، اظهار کرد: بیان ناامیدیها و قطع امید، تلاش را در بین دانشآموزان کاهش میدهد
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز باید معلمان کشور در سطح بالای تحصیلی باشند و این درست نیست که 50 درصد از معلمان کشور دیپلمه باشند زیرا امروز کشور به یک میلیون معلم در زمینههای مختلف با تحصیلات بالا نیازمند است.
افروز افزود: علاوه بر نیاز به معلمان با تحصیلات بالا، هم اکنون به صد هزار پزشک و 50 هزار مهندس کشاورزی در روستاها نیازمند هستیم.
وی اظهارکرد: در اخلاق معلمی نباید افراد را به رقابت با یکدیگر واداشت، زیرا تربیت افراد حسود حاصل این نوع از عملکرد هستند و در واقع معلم باید افراد را به صورت رقیب نفس خود و رفیق دیگران تربیت کند. وی در پایان گفت: معلم حقیقی باید با جلوگیری از ایجاد رقابتهای بیحاصل که عامل بخل بوده و مخل آرامش است، دست به ایجاد آرامش در میان افراد بزند.
این استاد روانشناسی ضمن بیان نکاتی کلیدی در خصوص نحوه دستیابی به آرامش، دورساختن از اضطراب، القاء آرامش و چشانیدن طعم خوشبختی را از رموز کار معلمی عاطفی و غیرمنفعل، منطقی در عین حال غیرپرخاشگر، استوار و قابل اعتماد دانست.
گفتنی است در بخش پایانی این مراسم از آقای دکتر مگردیچ تومانیان، دکتر سید مجتبی برقعی و دکتر حبیبه حدادباغی از دانشکده علوم، مهندس حمید شبستری خیابانی، دکتر پرویز عالیپور و مهندس پرویز میرآخورلی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر فریدون اوحدی از دانشکده مکاترونیک، دکتر پیام حقیقی خوشخو و دکتر نادیا طایفی از دانشکده دامپزشکی، صدیقه نصرالهی از دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر مهوش نوربخش از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشیتقدیر شد.
همچنین از دکتر آدیس کراسکیان از دانشکده روان شناسی، فاطمه برناکی و دکتر حسن شوندی از دانشکده ادبیات و زبان های خارجی، دکتر هما داوودی گرمارودی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر مهرداد حسینی شکیب از دانشکده مدیریت و حسابداری، ندا ستوده روش از دانشکده الهیات، دکتر علیرضا نوشری و دکتر قاسم توحید لو از دانشکده کشاورزی و آدینه اصغری نژاد کیسمی از گروه معارف اسلامی به عنوان استادان برگزیده با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
برپایه این گزارش، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز به 8 تن از اعضای هیأت علمی که حضور فعال در نماز جماعت در این دانشگاه داشتند لوح های تقدیری اهدا کرد.
پایان پیام/
نظر شما