به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین در سومین همایش ملی شناورهای تندرو با اشاره به شعار سال 93 گفت: اقتصاد مقاومتی میتواند در سایر حوزهها و مسایل سیاسی و فرهنگی و علمی مدنظر باشد.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی اقتصادی خودباور، پیشرفته و خودکفاست که میتواند در بخش فرهنگ نیز مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ایران راهی جز راه قبل را در پیش گرفته است افزود: برای اینکه غرب بتواند ما را وادار به دنباله روی از خود کند به دنبال این است که باورها و اعتقاداتمان را تحت تاثیر قرار دهد.
وی با اشاره به سبک مدیریت جهادی در مدیریت کشور و سازمان های مختلف تصریح کرد: مدیریت جهادی نیز یک سبک جدید در تمدن مبین اسلامی است وقتی قرار است تمدنی در برابر تمدن غرب داشته باشیم باید با احیای آن مدلهای مختلفی مطابق روز در حوزه های گوناگون ارایه دهیم.
حسنی آهنگر اظهار کرد: مدیریت جهادی سبک جدید تمدن اسلامی است و اقتدار ملی را به دنبال دارد و اقتدار ملی اقتداری است که قدرت بین المللی را دربرمیگیرد این اقتدار از طریق اقتدار علمی به وجود میآید که از طریق مرجعیت علمی حاصل شود.
وی گفت: مرجعیت علمی در دو بعد سختافزاری و نرمافزاری است که در بعد سختافزاری محققان و پژوهشگران با پیشرفت و تکنولوژی گزارشهای مختلف را در بخش صنعت تولید و صنایع گوناگون ارایه دادند اما در امر نرمافزاری باید به سبک زندگی توجه کنیم و اشکالات اساسی در این حوزه را رفع کنیم این اشکالات مربوط به مباحث انسانی است.
وی گفت: در مرجعیت علمی آزمایشگاههای تحقیقاتی و نیروی انسانی باید مورد توجه قرار گیرد. و باید فرایند نرمافزاری در مرجعیت علمی و تولید دانش را اشاعه دهیم. یکی از وظایف دانشگاهها اشاعه دانشهای تولیدی است.
حسنی آهنگر اظهار کرد: محققان باید از یکدیگر خبر داشته باشند و از آخرین یافتهها باخبر باشند و مسئولان مبنای این کار را فراهم کنند و از طریق انتشارات مختلف علمی پژوهشی و ترویجی و برگزاری همایشهای گوناگون این امر را پیگیری کنند.
وی تصریح کرد: مرجعیت علمی هدف غایی ما نیست بلکه این موضوع زمینه ساز ظهور است.
پایان پیام/
نظر شما