به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید اوحدی عصر سه شنبه در هفتمین جلسه ستاد دائمی اربعین که با حضور دستگاههای همکار در امر اعزام زائران به عتبات برگزار شد، گفت: در ایام اربعین سال گذشته بر اساس آمار غیر رسمی بیش از یک میلیون نفر از زائران ایرانی به عتبات مشرف شدند که پیش بینی ما این است که در ایام اربعین سال جاری این جمعیت به یک و نیم تا دو میلیون نفر افزایش یابد و لازم است برنامه ریزی و تصمیمگیریهای بهتری در خصوص ساماندهی زائران داشته باشیم.
وی افزود: در دیدار اخیری که با سفیر عراق در ایران داشتیم، موضوع سفر زائران به عراق در ایام اربعین و ساماندهی زائران عراقی که به ایران سفر میکنند، مطرح شد و ایشان از ایجاد ستاد دائمی اربعین که زمینه بهبود و ارتقاء سطح ساماندهی زائران ایام اربعین را در پی دارد، ابراز خرسندی کردند.
رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: پس از ایام اربعین سال گذشته، با مصوبه شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری شرکتی تحت عنوان «توسعه و عمران امید زائر» با رویکرد توسعه زیرساختهای خدماتی و رفاهی زائران عتبات تأسیس شد.
اوحدی اضافه کرد: در روزهای پایانی سال گذشته کنسرسیومی با حضور بانکهای کشور و ستاد بازسازی عتبات عالیات تشکیل شد و شرکتی با سرمایه یک هزار میلیارد ریال با رویکرد سرمایه گذاری در توسعه خدمات رفاهی به زائران عتبات و ساخت هتل و زائر سرا در نقاط مرزی کشور شامل چزابه، شلمچه و مهران و شهرهای کربلا و نجف در عراق تأسیس گردید.
وی بیان کرد: ایجاد اقامتگاه برای زائران ایرانی در نقاط مرزی کشور بویژه برای بهره برداری در ایام خاص و اسکان زائران عراقی که به منظور سفرهای زیارتی و درمانی به ایران سفر میکنند از برنامههای ما بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت کشور، اوحدی تصریح کرد: در این راستا کلنگ دو زائر سرا در چزابه و یک هتل در شلمچه روز سوم خرداد، همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر به زمین زده می شود و زائر سرای چزابه در ایام اربعین سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
اوحدی گفت: در ایام عادی سال روزانه 1200 زائر عراقی از طریق مرزهای کشور به ایران سفر میکنند که این میزان در ایام تابستان به 4 هزار نفر در روز افزایش پیدا میکند. ساماندهی این زائران از دغدغههای کشور است و با ایجاد اقامتگاههای مذکور در نقاط مرزی کشور، زمینه ساماندهی بهتر سفر ایشان در ایران فراهم می شود.
پایان پیام/
نظر شما