7 میلیون فرصت شغلی باید در کشور ایجاد شود

خبرگزاری شبستان: رییس کمیته تخصصی اشتغال و کارآفرینی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، نرخ بیکاری در کشور را 2/11 درصد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 7 میلیون فرصت شغلی باید در کشور ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، قائد رحمت دبیر و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در همایش بین‌المللی مهارت‌آموزی و اشتغال گفت: هر چقدر مهارت را اصولی‌تر و عملی‌تر اعمال کنیم به اشتغال پایدار و مولد نزدیک خواهیم شد.

 

مسئول کمیته تخصصی اشتغال و کارآفرینی با اشاره به وضعیت بیکاری و اقتصاد در کشور و ارایه راهکارهای رسیدن به نقطه مطلوب تاکید کرد: طبق آمار در شرایط فعلی نرخ بیکاری 2/11 است.

 

وی تصریح کرد: در هر کشوری متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی باید از بیکاری تعریفی ارایه دهیم.

 

قائد رحمت با بیان اینکه نرخ بیکاری در کشور دو رقمی است اذعان داشت: 5/2 میلیون نفر جوان و متقاضی کار در کشور داریم و 5/4 میلیون نفر دانشجو که به زودی به بازار کار مراجعه خواهند کرد.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایط باید طی حدود سه سال 7 میلیون فرصت شغلی ایجاد کنیم.

 

رییس کمیته تخصصی اشتغال و کارآفرینی با بیان اینکه به علت سوء تدبیرها و تحریمهای موجود شاهد برترین شکل اقتصادی هستیم گفت: کشور دچار رکود تورمی شده بود.

 

وی با بیان اینکه تورم در کشور حدود 40 درصد بود و این میزان الان به 35 درصد رسیده است خاطرنشان کرد: بهره‌وری در کشور پایین است و میزان نرخ بهره‌وری در کشور حدود 20 الی 25 دقیقه در روز برآورد شده است که نسبت به حداقل متوسط سازمان جهانی یعنی 5/5 ساعت در روز بسیار ناچیز است.

 

قائد رحمت ادامه داد: هر چه در کشوری بهره‌وری بالا باشد سرمایه های انسانی ارزشمند خواهند بود.

 

قائد رحمت با بیان اینکه در زمان انتقال دولت رشد اقتصادی در کشور 4/5- بوده اذعان داشت: هدفگذاری برای رشد اقتصادی کشور 8 پیش بینی شده است یعنی باید به پویایی، شکوفایی و رونق اقتصادی برسیم و به عبارتی باید 4/13 دهم درصد حرکت کنیم.

 

رییس کمیسیون اشتغال و کارآفرینی با بیان اینکه اگر یک درصد رشد اقتصادی را ارتقا ببخشیم صدهزار فرصت شغلی می توانیم ایجاد کنیم تاکید کرد: با همراهی به همه و ایجاد زمینه‌های اشتغال می‌توانیم یک میلیون و 340 هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم و این در حالی است که 7 میلیون نیاز شغلی داریم.

 

قائد رحمت با اشاره به راهکارهای شکوفایی اقتصاد کشور اذعان داشت: برای اینکه کشور بخواهد از این وضعیت خارج شود باید دست دولت در سایر دستگاههای حاکمیتی را از تصدی‌گری قطع کنیم یعنی کاری کنیم بخش خصوصی با آرامش وارد عرصه شده و رقابت سالم داشته‌ باشد.

 

وی افزود: خروج انحصارها و ویژه‌خوارها در تولید و تجارت، برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی افزایش مبادی صادرات و واردات و تعامل با دنیا با حفظ ارزشها و اصول نظام، حل مشکل سوءمدیریت در اقتصاد شایسته‌سالاری قانع شدن همه مردم به یک شغل،‌هماهنگی بین آموزشهای عمومی، دانشگاهی، فنی و حرفه‌ای هدایت صحیح شغلی و فضای کسب و کار توسعه و توجه به فناوری و دانش و دانش بنیان شدن اقتصاد در کشور و حل مشکلات تولید از طریق اصلاح نظام بانکی، بیمه، مالیات و غیره از دیگر راهکارهای خروج از مشکل بیکاری است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 365651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha