ارتقای شاخص های سلامت با تعامل و همکاری تمام نهادهای مسئول ممکن است

خبرگزاری شبستان:معاون بهداشتی ودرمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ارتقای شاخص های سلامت را منوط به تعامل و همکاری تمام نهادهای مسئول در جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز (16 اردیبهشت) در اولین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات استانداری استان گفت: آموزه های دین مبین اسلام، از سلامت و امنیت به عنوان دو نعمت مجهول یاد شده و تامین آن ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است.


وی در ادامه با اشاره به اهمیت حوزه سلامت، تاکید کرد: ارتقای شاخص های سلامت با تعامل و همکاری تمام نهادهای مسئول در جامعه امکانپذیر است.


وی بروز حوادث راهنمایی و رانندگی، بزهکاری، ارتکاب جرم و خشونت، افت تحصیلی و گسترش اعتیاد و مشکلات در روابط خانوادگی از جمله تبعات مصرف الکل عنوان کرد.

 

معاون بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اذعان کرد: در این سند قوانینی برای تخلفات در نظر گرفته شده که از جمله این موارد می توان به قوانین رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی و قوانین خاصی که برای مجازات های مربوط به آن، اعم از خرید و فروش، حمل مشروبات الکلی و وارد کردن آنها به کشور، در نظر گرفته شده است، اشاره کرد.


این مقام مسئول تصریح کرد: مصرف الکل در دین مبین اسلام حرام است زیرا آثار مخربی بر جسم و روان انسان دارد.


مدیر کارگروه اجتماعی استاندار ی کردستان نیز در ادامه افزود: تلاش برای ترویج فرهنگ سلامت و تندرستی در جامعه باعث می شود تا افراد در شرایط مناسب روحی و روانی قرار گرفته و وظایف اجتماعی را به نحو شایسته تری به انجام برسانند.


ارشدی خاطرنشان کرد: ارگانها وسازمانها مرتبط زمینه ترویج فرهنگ سلامت را در جامعه فراهم کنند و برای ارتقا سطح خدمات رسانی در عرصه توسعه بهداشت و سلامت، تلاش بیشتری از خود نشان دهند.

 
پایان پیام/

کد خبر 365405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha