به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، آیت الله سید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد در مراسم کلنگزنی مسجد امام حسین(ع) در منطقه 12 مشهد اظهار کرد: شهرداری مشهد باید مردم را نمازخوان کند و لازمه تحقق این هدف وجود پایگاه اقامه نماز است.
وی افزود: اگر در شهری مسجد نباشد وجود پارک و تقاطع و جمعآوری زباله مسائل حاشیهای است، این نوع مدیریت یک مدیریت دینی تعریف نمیشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه خداوند عامل اجرایی و تحقق دین را اقامه نماز عنوان کرده است، تاکید کرد: رسالت اصلی یک جریان وابسته به نظام جمهوری اسلامی و مدیریتی برآمده از انقلاب اسلامی، اقامه نماز است.
امام جمعه مشهد اظهار کرد: در شهری همچون مشهد مقدس که شهردار آن فردی متدین و شورای اسلامی شهر آن نیز شورایی اسلامی و برآمده از آرای مردم است، حرکت ابتدایی برای اداره آن باید بر مبنای احداث پایگاه اقامه نماز یا همان مساجد تعریف شود.
آیت الله علمالهدی با بیان اینکه بعد از گذشت 35 سال از انقلاب با شکوه اسلامی هنوز کمبود 260 پایگاه اقامه نماز در مشهد احساس میشود، افزود: این حرکتی که از سوی مدیریت شهری مشهد برای ساخت مسجد آغاز شده است گام موثری در جهت رفع این نارسایی عنوان میشود.
وی خطاب به شهروندان ساکن در بولوار شاهنامه در منطقه 12 مشهد گفت: امروز کلنگ احداث یک مکان برای تقویت ارتباطات دینی شما توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر بر زمین خورد تا بتوانید با تمام قوا برای آبادسازی معنوی این مسجد قدم بردارید.
آیت الله علمالهدی گفت: جامعه سالم، جامعهای است که دو اصل نوع دوستی، تعاون و دستگیری در آن رایج باشد و ضرورت دیگر جامعه سالم این است که آن جامعه از رذایل به دور باشد در جامعهای که گناه رواج یافته، انسانها امنیت جانی و ناموسی ندارند.
وی با اشاره به اینکه اگر در جامعهای منکرات و مفاسد اخلاقی در میان نسل جوان رواج داشته باشد، بیشک در آن جامعه امنیت وجود نخواهد داشت، تاکید کرد: ترویج امر به معروف و نهی از منکر امری ضروری است؛ مفاسد اخلاقی و عوامل بر هم زننده امنیت یک جامعه هنگامی از بین می رود که امر به معروف و نهی از منکر گسترش یابد.
در ادامه سید صولت مرتضوی، شهردار مشهد گفت: طرح کمک به احداث 110 مسجد در مشهد از سوی شهرداری مشهد در حال اجراست که این مساجد با صرفهجوییهای صورت گرفته در هزینههای شهرداری ساخته میشود.
مرتضوی با بیان اینکه شهر تنها یک کالبد فیزیکی بدون روح نیست، تصریح کرد: ما متولی ساخت مساجد نشدهایم بلکه به این موضوع کمک میکنیم و این مردم و خیران هستند که این کار را تکمیل میکنند.
مرتضوی با اظهار امیدواری از اینکه مسجد با پیدا کردن نقش اصلیشان باید مرکز رجوع و حل و فصل مشکلات مردم باشند، اظهار کرد: ما تاکنون پارک وسیع بدون مسجد و محلات بدون مسجد بنا کردهایم که در مقابل عوارض دریافتی از مردم، همانند تامین آسفالت و برق و گاز، باید فضای مذهبیت را نیز برای آنها فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه مساجد به عنوان اسلامیت یک کشور، هر چه برجستهتر باشند بهتر است، افزود: شهرداری مشهد زمینهای با کاربری مذهبی را در اختیار خیران قرار میهد و به آنها برای ساخت مسجد کمک میکند.
گفتنی است، مسجد امام حسین(ع) به عنوان سومین مسجد از طرح ساخت 110 مسجد توسط شهرداری مشهد، در زمینی به مساحت هزارو 217 مترمربع که از سوی خانواده شهید حاجیآبادی و سه خیر دیگر، در بولوار شاهنامه منطقه 12 مشهد وقف شده است .
پایان پیام/
نظر شما