بسیج‌سازندگی در زمینه توسعه مشاغل خانگی ورود پیدا کند

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی‌فقیه درهرمزگان با بیان اینکه زمینه ثروت در استان فراوان است، تاکید کرد: بسیج سازندگی می‌تواند در زمینه مشاغل خانگی ورود پیدا کرده و در معیشت خانواده‌ها رویکرد جدیدی را در پیش بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی، نماینده ولی‌فقیه درهرمزگان امروز (16اردیبهشت) در دیدار با رئیس و کارکنان سازمان بسیج سازندگی هرمزگان که به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان انجام شد، با بیان اینکه زمینه ثروت در استان فراوان است، تاکید کرد: بسیج سازندگی می‌تواند در زمینه مشاغل خانگی ورود پیدا کرده و در معیشت خانواده‌ها رویکرد جدیدی را در پیش بگیرد.

 

وی با اشاره به اولویت‌های شغلی در هرمزگان خاطرنشان کرد: استان را نباید یک نواخت دید، زیرا هر نقطه از هرمزگان دارای ظرفیت خاص خود آن منطقه است و باید برای ایجاد شغل، ظرفیت‌های مختلف استان بررسی شود.


آیت الله نعیم‌آبادی با تاکید براینکه استان هرمزگان بهترین منطقه برای تولید عسل است، گفت: آموزش و ایجاد زمینه برای پرورش عسل می‌تواند امرار معاش خانواده‌های روستایی را بهبود ببخشد.


وی با اظهار اینکه صنایع دستی نه نیاز به آب و نه زمین دارند و این مقوله باید مدنظر باشد و در استان ترویج یابد، تصریح کرد: معنایی ندارد که یک هرمزگانی با جاروی شمال، خانه‌اش را جارو کند.


امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه زمینه ثروت در استان فراوان است و باید با تدبیر از آنها استفاده کنیم، تصریح کرد: خرج کردن بودجه‌ها نیز باید با تدبیر همراه باشد تا مشکلی از میان برداشته شود.


نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه«یارانه پدر مردم و اقتصاد را در آورده است» اظهار کرد: اگر یارانه به شکل کار وارد جامعه می‌شد و در ازای تولید به مردم داده می‌شد، افراد جامعه بیکار به امید یارانه نمی‌نشستند.
 

 

نعیم آبادی در ادامه عنوان کرد: اطلاع‌رسانی از اقدامات صورت گرفته توسط این سازمان و همچنین خدمات انجام شده توسط نظام، بسیار مهم است.
 

وی با تاکید براینکه خدمات انجام شده نظام باید به بهترین شکل ممکن اطلاع‌رسانی شود، افزود: خدماتی که قرار است صورت بگیرد و بناهایی مانند مساجد که در مناطق مختلف ساخته می‌شود، باید متناسب با شرایط منطقه و در خور شأن مردم باشد.
 

بر اساس این گزارش در ادامه، شهرام اسکندری، رئیس سازمان بسیج سازندگی هرمزگان نیز گفت: متأسفانه توان مردم هرمزگان در زمینه‌های اقتصادی و اشتغالزایی به کار گرفته نشده است.
 

وی با تاکید براینکه باید از توان مردم در احیاء ظرفیت‌های اقتصادی استان استفاده کرد، افزود: متأسفانه وقتی صحبت از اقتصاد مقاومتی می‌شود، افکار به سمت کارهای بزرگ می‌روند، در صورتی که باید اقتصاد خرد و ظرفیت‌های بکر و فراموش‌شده روستاها مورد توجه باشند.


اسکندری با بیان اینکه بسیج سازندگی برنامه دارد از این طریق به معیشت خانواده‌ها کمک کند، اظهار کرد: در همین راستا سال گذشته 47میلیارد ریال اعتبار میان خانواده‌های کم‌درآمد به نحوی که از ظرفیت‌های خودشان استفاده کنند، اعطا شده است.


رئیس بسیج سازندگی استان هرمزگان با بیان اینکه سال گذشته در قالب 10عرصه اقدامات خوداشتغالی در استان صورت گرفته، ادامه داد: موضوع توانمندسازی مردم در روستاها باید جزو اولویت‌های همه دستگاه‌های اجرایی استان باشد.
 

 

وی با اشاره به انجام پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی در استان طی سال جاری توسط بسیج سازندگی استان، اضافه کرد: مجموعه بسیج سازندگی استان هرمزگان سعی دارد برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی مطابق نیازهای استان را دنبال کند.
 

این مقام مسئول در هرمزگان با اشاره به راه‌اندازی کارگاه‌های تولید کود ورمی‌کومپوست در استان با حمایت بسیج سازندگی، تصریح کرد: خوشبختانه بازار این نوع محصول بسیار خوب بوده و استقبال خوبی از آن می‌شود و حتی بسیاری از کسانی که برای این کار در گذشته تسهیلات دریافت کرده‌اند، درخواست توسعه کار را دارند.
 

 

وی با اشاره به برگزاری همایشی به مناسبت سالروز تاسیس سازمان بسیج سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: این همایش با حضور رییس سازمان بسیج سازندگی کشور و اعضای شورای اداری استان و جمعی از فعالان اقتصادی استان برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 365230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha