دکتر طیب قدیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان به مناسبت 15اردیبهشت روز جهانی ماما، به خبرنگار شبستان درسنندج گفت: نقش و جایگاه ماماها در ارتقای سلامت و تامین خانواده در جامعه انکار ناپذیر است زیرا ماماها نقش اساسی در ارتقای شاخص های توسعه یافتگی سلامت و کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران دارند.
وی افزود: ماماها یکی از گروههای پرتلاش جامعه پزشکی هستند که نقش کلیدی را در سلامت مادر و کودک دارند.
این مقام مسئول، با اشاره به حساسیت و تاثیرگذاری زحمات این قشر زحمتکش افزود: رعایت، هدایت و پیگیری سلسه مراتب و مراحل قبل و بعد از تولد نوزاد برای تضمین سلامت و صحت جامعه حرف اول را می زند که ماماها در این عرصه نقش آفرینی می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، اظهار داشت: رشته مامایی در جامعه از جایگاه منزلت شایسته ای برخور داراست زیرا مامایی مشاغل حساس و کلیدی در امر سلامت و دارای اجر و پاداش زیاد در نزد خداوند متعال می باشد.
وی اذعان کرد: جامعه مامایی با خدمات ارزنده و قابل تقدیر خود در تضمین سلامت مادران و کودکان کشورمان نقش مهمی ایفا می کند.
این مقام مسئول، اذعان کرد: روز جهانی ماما فرصتی مناسب برای جلب توجه هر چه بیشتر مردم و مسئولان نسبت به جایگاه و اهمیت حرفه مامایی در ارتقای سلامت خانواده و در نتیجه ساختن بستری مطمئن برای ترسیم آینده ای روشن برای جامعه می باشد.
وی در پایان با اشاره به تعداد ماماها در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 700 ماما در مراکز بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه و مراکز خصوصی استان، مشغول ارائه خدمات هستند.
گفتنی است، مراسم تجلیل از 30 مامای نمونه در استان روز (20اردیبهشت) در تالار آمفی تئاتر بیمارستان بعثت سنندج و با حضور این قشر زحمت کش و مسئولان استان برگزار خواهد شد.
پایان پیام /
نظر شما