حوزه توسعه و فناوری رسانه یکی از فعال‌ترین بخشها/آنالوگ به موزه می‌رود

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه طی 10 سال گذشته حوزه توسعه و فناوری رسانه یکی از فعال‌ترین بخش‌ها بوده است، گفت: آنالوگ به موزه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رئیس سازمان صداوسیما در مراسم اختتامیه دوازدهمین اجلاس سراسری توسعه و فناوری رسانه گفت: طی 10 سال گذشته حوزه توسعه و فناوری رسانه یکی از فعال‌ترین بخش‌ها بوده است.


وی افزود: تلاش زیادی برای مصوبه مجلس درخصوص تکمیل فیبر نوری از مراکز صداوسیما به فرستنده‌های اصلی صورت گرفته است؛ این کار بسیار مهم است و حدود 300 میلیارد ریال در فاز نخست نیاز داشت.

 

رئیس سازمان صداوسیما با بیان این‌که پیگیری جدی و همراهی کمیسیون‌ها در صحن مجلس تاثیر خوبی بر تصویب چنین طرحی داشت، گفت: از همه کسانی که در این زمینه همکاری کردند تشکر می‌کنیم.

 

ضرغامی با بیان این‌که جنگ نرم اگر سخت‌تر از جنگ واقعی نباشد، آسان‌تر هم نیست، به پیچیدگی‌های فراوانی که در حوزه رسانه و جنگ نرم وجود دارد اشاره کرد و افزود: حداقل 10 محور از تهدیدات و پیچیدگی‌های جدی رسانه و جنگ نرم را به محضر رهبری ارائه کردیم و ایشان هم با دقت نظری که داشتند، دستوراتی را صادر کردند و پس از آن هم پیگیری لازم را داشتند و این امر نشان می‌دهد حوزه جنگ نرم و نقش رسانه‌ها مغفول نمانده است.

 

رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر رفع همه تنگناها در آینده نزدیک عنوان کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه توانمندی‌های فنی در صداوسیما حاصل شده که هر یک به تنهایی برای بیان عملکرد موفق کارکنان فنی کافی است.

 روحیه جهادی بر تیم فنی صداوسیما حکمفرماست

معاون امور استان‌های صداوسیما نیز در این مراسم با اشاره به پیشرفت‌های فنی و تکنولوژیکی فراوان رسانه ملی در سال‌های اخیر گفت: روحیه جهادی کاملا در تیم فنی سازمان صداوسیما حکمفرماست.

 

کیومرث طهماسبی اظهار کرد: معاونت توسعه و فناوری دگرگونی‌های وسیعی در حوزه فنی صداوسیما را سبب شده که از آن می‌توان به انقلابی فنی یاد کرد.

 

وی ادامه داد: سال‌های زیادی در مراکز استان‌ها کار کرده‌ام و می‌دانم که همکاران استانی در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات، بیشترین خدمات را ارائه می‌دهند.

 

طهماسبی به تاثیر دیجیتال‌سازی بر مراکز استانی اشاره کرد و افزود: اگر به جزئیات کار توجه نکنیم کیفیت را نیز از‌دست خواهیم داد.

 

معاون امور استان‌های صداوسیما ادامه داد: تبدیل کیفیت‌ها به کمیت‌ها نخستین دغدغه کسانی است که در معاونت توسعه و فناوری فعالیت می‌کنند؛ انقلاب دیجیتال با فاصله کمی از دنیا به ایران رسید و ما در حال بومی‌سازی آن هستیم و گزافه نیست اگر ادعا کنیم در ردیف کشورهای مهم جهان قرار گرفته‌ایم.

 

طهماسبی عنوان کرد: امروز امکانات فراوانی در صداوسیما فراهم شده و مشکلاتی مانند قطعی شبکه‌ها به‌وجود نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: دیجیتال‌سازی شبکه‌ها موجب ارتقای کیفیت در صداوسیما شده است. سرعت انتقال اطلاعات و روش‌های آن نیز به هیچ وجه قابل مقایسه با گذشته نیست و امروز بستری مناسب برای انتقال صدا و تصویر از دورترین شهرستان‌ها به مرکز کشور فراهم شده است.

 

معاون امور استان‌های صداوسیما با بیان این‌که امکان تولید برنامه‌های گوناگون در مراکز استان‌ها به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: این مهم به برکت روحیه جهادی و عزمی که در کارکنان فنی صداوسیما وجود داشته، تحقق یافته است.

 

وی گفت: دوم این‌که شبکه‌های مرسوم باید اساسی‌تر به تعامل با مخاطبان فکر کنند و از پهن باند به نحو احسن برای رسیدن به سیستم تعاملی استفاده کنند. بهترین گزینه برای آینده ترکیب پهن باند با DVTV است که آخرین تدبیر سازمان صداوسیماست که در 10 سال آینده می‌توانیم آن را انجام دهیم و باید وارد این کار خطیر شویم.

 

معاون توسعه و فناوری سیما نیز ایجاد یک شبکه اجتماعی با قدرت در زمینه صدا و تصویر را از احتیاجات امروز دانست و تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات باید به یکی از مطالبات اصلی سازمان تبدیل شود. ایجاد سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های شبکه‌ای صدا و تصویر گام دیگری است که به دلیل فقدان قانون نیاز است سازمانی تاسیس شود و هدایت و کنترل آن را عهده‌دار شود.

 

عسکری خاطرنشان کرد: برندسازی صداوسیما روی شبکه اینترنت از ضروریات است و امیدواریم توانسته باشیم در اجرایی شدن منویات ریاست سازمان قدم‌هایی برداشته باشیم و در آینده همه ما برای موفقیت صداوسیما وارد میدان می‌شویم و کاری می‌کنیم که صداوسیما در دنیای آینده سازمانی مقتدرتر از دنیای گذشته باشد.

 

کمیته ارزیابی دوازدهمین اجلاس توسعه و فناوری رسانه ضمن قدردانی و تشکر از تمامی واحدهای نگهداری و تعمیرات ساختمان و تاسیسات مراکز صداوسیما، مهندس سیداکبر سجادی‌نسب مدیر انفورماتیک مرکز اصفهان را به عنوان نفر سوم و جمال‌الدین حاتمی مدیر انفورماتیک استان فارس را به عنوان نفر دوم معرفی و تندیس اجلاس را به مهندس امید رشوند مدیر انفورماتیک مرکز قزوین اهدا کرد.

 

در بخش نگهداری و تعمیرات فرستنده‌های تلویزیونی و اف‌‌ام، تندیس اجلاس به عبدالرضا تندرو مدیر نگهداری و تعمیرات فرستنده‌های تلویزیونی و اف‌ام مرکز فارس اهدا شد و یوسفعلی قربان از آذربایجان‌شرقی و اردشیر پرویزی‌مقدم از استان کرمانشاه حائز رتبه برتر معرفی شدند.

 

کمیته ارزیابی دوازدهمین اجلاس توسعه و فناوری رسانه ضمن قدردانی از واحدهای نگهداری و تعمیرات فرستنده‌های رادیویی مراکز استان‌ها، مسعود ظاهری مدیر واحد نگهداری و تعمیرات فرستنده‌های رادیویی مرکز کرمانشاه را به عنوان رتبه برتر، محمود دلجوان‌قدرتی از استان آذربایجان‌شرقی و سیدحجت‌الله میرجوادی از مرکز اراک را حائز مقام‌های دوم و سوم دانست. در بخش ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای علیرضا نادری از مرکز اصفهان رتبه اول، حسن مداد از مرکز فارس رتبه دوم و رضا رحمتی از مرکز خراسان رضوی رتبه سوم را کسب کردند.

 

کمیته ارزیابی دوازدهمین اجلاس توسعه و فناوری رسانه ضمن قدردانی از تمامی واحدهای پشتیبانی فنی صدا و تصویر مراکز، محمد سلمان‌ دلشاد مدیر فنی صدا و تصویر مرکز قم را به عنوان رتبه اول، سیدنادر رضازاده از استان فارس را به عنوان رتبه دوم و مجید ساقی از خراسان رضوی را به عنوان رتبه سوم معرفی کرد.کمیته ارزیابی در بخش واحدهای مانیتورینگ فنی از مهندس پیمان بابایی از مرکز گیلان قدردانی کرد.

 

در بخش معاونان فنی، مهندس مسعود مجرد از استان آذربایجان‌غربی، مهندس فرزاد فیروزی از مرکز فارس و مهندس مهران غفوری از مرکز کرمانشاه رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند. همچنین کمیته ارزیابی دوازدهمین اجلاس توسعه و فناوری رسانه با ارج نهادن به زحمات تمامی مراکز صداوسیما در حوزه فنی و قدردانی از همکاران تلاشگر این حوزه، مرکز خراسان رضوی و حجت‌الاسلام علی نهاوندی، مدیرکل خراسان رضوی را به عنوان نفر برتر، محمدباقر ‌کشفی مدیرکل مرکز فارس را به عنوان نفر دوم و علی نواداد مدیرکل مرکز آذربایجان شرقی را به عنوان نفر سوم انتخاب کرد.

 

کمیته ارزیابی اجلاس دوازدهم با توجه به احراز بیشترین مقام واحدهای مختلف فنی، تندیس اجلاس دوازدهم و جایزه برگزیده این کمیته را به مرکز فارس و محمدباقر کشفی مدیرکل این مرکز اهدا کرد.

 

در بخش برگزیدگان فنی دیگر معاونت‌ها ،کمیته ارزیابی با تجلیل از تلاش مخلصانه و خستگی‌ناپذیر واحدهای فنی مرکز تولید و فنی سیما، از حمید رضازاده مدیر امور کارشناسی و ارزیابی فنی سیما، مهندس داوود اسماعیلی مدیرکل فنی سیما و مهندس مهران زرین‌پور مدیر واحد فنی معاونت آموزش و پژوهش قدردانی کرد.

 

در بخش واحدهای ستادی برتر از مهندس حسین عابدیان مدیرکل گسترش فرستنده‌های تلویزیونی و اف‌ام به عنوان رتبه برتر، مهدی سیاسی‌فر مدیرکل ارتباطات ماهواره‌ای به عنوان رتبه دوم و رضا علیدادی مدیرکل ارتباطات زمینی به عنوان رتبه سوم قدردانی شد.

 

کمیته ارزیابی همچنین اعلام کرد با توجه به نتایج ارزیابی سال گذشته جایزه بالاترین رشد و رتبه ارزیابی واحدهای ستادی تهران به علیرضا پورصابر مدیرکل فنی پخش اهدا می‌شود.

 

هیات داوران این اجلاس ضمن قدردانی از تمامی معاونان فنی مراکز برای تدوین، تهیه و تولید گزارش‌های مستند تصویری از فعالیت‌ها و دستاوردهای فنی 10 ساله اخیر، از بین آثار ارسال شده به روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، لوح تقدیر به همراه رتبه اول آثار را به مهندس مرتضی مرسلی معاون فنی مرکز زنجان اهدا، لوح تقدیر به همراه رتبه دوم را به مهندس احمد شریفی مطلق معاون فنی مراکز قزوین و لوح تقدیر و رتبه سوم آثار را به مهندس علیرضا همدانی‌پور معاون فنی مرکز گیلان اهدا کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 364870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha