به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان صبح امروز (14 اردیبهشت) در نشستی با مدیر مسئولان کانون های تخصصی استان در سنندج گفت: احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تأسیسات دستگاههای دولتی، هدایت و سازماندهی فعالیتهای فرهنگی و هنری در مساجد از جمله اهداف تاسیس کانونهای تخصصی است.
وی با تاکید به ارائه طرح پیشنهادی از سوی کانون های تخصصی برای اجرا در سطح کشور و استان ادامه داد: اختصاص اعتبارات مالی در سال جاری به کانون های تخصصی تعلق می گیرد که طرح و برنامه داشته باشند.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با بیان اینکه از هر کانون دو طرح ملی در سطح کشور پذیرفته می شود، اظهار داشت: کانون های تخصصی در راستای بهره مندی از حمایت های این دبیرخانه و ستاد عالی بایستی طرح ها و برنامه های خود را در زمینه خلاقیت های و پتانسیل های موجود در سطح کانون های استان ارائه دهند.
گلباغی، ارائه خدمات به سایر کانون ها را از جمله وظایف کانون های تخصصی برشمرد و افزود: کانون های تخصصی می توانند در حوزه های معارف اسلامی، کتابخوانی، سلامت، عقاید اسلامی، مهدویت، قرآن و نماز، شعر و ادبیات ورزش و گردشگری دینی به سایر کانون های استان خدمات فرهنگی ارائه دهند.
وی یکی از وظایف این دبیرخانه را برون سپاری برنامه ها اعلام کرد و اذعان کرد: کانون های تخصصی بهترین و مناسبت ترین مرکز فرهنگی برای اجرای برنامه های دبیرخانه مساجد هستند.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان افزود: برگزاری نمایشگاه توانمندی اعضای کانون های مساجد، جشنواره های مدهامتان و شیوه های نوین تدریس از جمله برنامه های است که این دبیرخانه امادگی دارد مسئولیت اجرای آن را به کانون های که توان اجرایی دارند، بسپارد.
گلباغی، بر راه اندازی وبلاگ تخصصی هر کانون تاکید کرد و افزود: هر کانون تخصصی بایستی یک وبلاگ یا نشریه تخصصی داشته باشد تا دیگر کانون های از برنامه ها و فعالیت ها این کانون ها باخبر باشند و از آن بهره برداری کنند.
وی مدیران مسئول کانون های تخصصی را به راه اندازی هسته های پژوهشی، ارائه پایان نامه دانشجویی اعضا با محوریت برنامه های فرهنگی و هنری و استفاده از اعتبارات فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شهرداری ها توصیه کرد.
این مقام مسئولٰ خاطر نشان کرد: کانون ها از همین حالا برای دایر کردن کلاس های اوقات فراغت رایزنی کنند و با توجه به افزایش اعتبارات بخش روستایی در سال جاری از این اعتبارات برای پیشبرد برنامه های خود استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما