به گزارش خبرنگار شبستان، در انتهای طبقه دوم شبستان بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران غرفهای قرار دارد که دور تا دور آن پارچه های قرمز و مشکی تزیین شده است و پارچهای سفید در وسط آن پارچه ها قرار داده شده است . در این غرفه که غرفه انتشارات بروج نام دارد تنها یک کتاب با عنوان" من زندهام" عرضه میشود.
کتاب "من زندهام "خاطرات دوران اسارت معصومه آباد است که اولین چاپ آن در سال 92 بوده که در کمتر از یک سال 25 بار تجدید چاپ شده است.
در صفحه اول کتاب معصومه آباد چنین نوشته است: تقدیم به ولیفقیه مسلمین رهبر مقتدایم حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای دامت برکاته انشاءالله که با تحریر این خاطرات توانسته باشم ذرهای از دغدغه حضرتعالی را در مستندسازی تاریخ پرافتخار دفاع مقدس کاسته باشم.
کتاب "من زندهام" که شامل 552 صفحه است 8 فصل با عناوین کودکی، نوجوانی، انقلاب، جنگ و اسارت، زندان الرشید بغداد، انتظار، اردوگاه موصل و عنبر، عکس و استناد دارد.
کتاب با حرفهای زیبا و گفتنی از دوران اسارت معصومه آباد است . معصومه به همراه شمسی بهرامی، فاطمه ناهیدی و حلیمه آزموده، در یک قفس زندانی بودند. چهار نفر با تفکرات و سلایق مختلف که همراهی چهار ساله، آنان را در همه چیز همدل و همزبان کرد، حتی اتهامشان نیز شبیه هم بود: عشق به امام(ره)، انقلاب و جمهوری اسلامی ایران. اعتصاب غذای معصومه و شمسی و حلیمه و فاطمه ناهیدی، فرمانده زندان الرشید و ماموران بعثی را از پای درآورد و چهار زن ایرانی به هدف خود رسیدند. صلیب سرخ نام آنان را ثبت کرد و آنها به اردوگاه موصل منتقل شدند.
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: من زندهام که فراموش نکنیم قصه 300 شهید غریب اردوگاهها و زندانهای عراق را. یادمان نرود برای رژیم بعثی عراق چقدر اسیر بیبها و ارزان بود.
کاش دنیا بداند که بعثیها چطور در جشن تمور (پیروزی کودتای صدام) رضا زاهدی را مجبور کردند آواز بخواند و برقصد و او تن به این کار نداد و یک سرباز عراقی آنقدر او را زد که بر اثر خونریزی مغزی از دنیا رفت.
گفتنی است، کتاب" من زندهام" نوشته معصومه آباد در چاپ بیست و پنجم در شمارگان 2 هزار نسخه به قیمت 17 هزار تومان توسط انتشارات بروج به چاپ رسیده و در نمایشگاه کتاب امسال عرضه می شود.
پایان پیام/
نظر شما