به گزارش خبرگزاری شبستان، پیشینه، عرصه ها، مصادر و منابع، نقش علم رجال و شیوه تحقیق در این حیطه و مهم ترین مسائل حوزه فقه اخلاق در اثری تازه از امیر غنوی بررسی شد.
بنابراین گزارش، سوال کلان این نوشتار درباره چارچوبی است که برای ورود به عرصه فقه اخلاق باید به رعایت آن همت گماشت؛ چارچوبی که با پاسخگویی به سوالاتی ترسیم می شود که برای ورودی پخته در عرصه علمی تازه ناگزیر از پاسخگویی بدان هستیم؛ از این رو در کتاب "درآمدی بر فقه اخلاق" تلاش می شود تا ابتدا تصویری از فقه و تفقه و ریشه ها و جلوه ها و روش های آن ترسیم شده و عرصه های فعال و مغفول آن، مشخص و از این رهگذر ضرورت بازنگری در گستره و روش کار فقه مشخص شود.
این گزارش می افزاید: سپس در بخش دوم از اصول به مثابه روش استنباط فقهی گفت و گو شده و پس از تعیین چارچوب موجود آن، تبویبی تازه و متناسب با نیازهای امروز ارائه می شود. در ادامه با عرصه های تازه اصول دیداری خواهیم داشت و از تولد اصولی خبردار می شویم که در عرصه فقه الاخلاق ابزار استنباط فقیه است و همان وظیفه اصول موجود در فقه الاحکام را این اصول تازه در فقه الاخلاق بر عهده می گیرد.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در بخش آخر از بخشی از تفقه و فقه در حوزه اخلاق سخن گفته می شود که گرچه پیشینه ای دارد، ولی چندان که باید به آن پرداخته نشده است. در این بررسی، پیشینه، عرصه ها، مصادر و منابع، نقش علم رجال و شیوه تحقیق در این حیطه و مهم ترین مسائل حوزه فقه اخلاق مورد توجه هستند.
شایان ذکر است، "درآمدی بر فقه اخلاق" به قلم امیر غنوی در 440 صفحه، با شمارگان 1500 نسخه و بهای 18000 تومان به تازگی از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: پیشینه، عرصه ها، مصادر و منابع، نقش علم رجال و شیوه تحقیق در این حیطه و مهم ترین مسائل حوزه فقه اخلاق در اثری جدید منتشر شد.
کد خبر 364230
نظر شما