به گزارش سرویس دیگر رسانه های شبستان به نقل از سایت حج، موکب عزاداران هیأت بنی عامر که زائرانی از عشیره بنی عامر بصره هستند و همه ساله ایام اربعین با لباسهای سفید و با شکوه خاصی در حرم مطهر حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) به عزاداری میپردازند را همه میشناسند؛ اما شاید کمتر کسی درباره حسینیه بنی عامر مطلبی شنیده یا خوانده باشد.
در کربلا، حسینیه بسیار زیبایی با نام حسینیه بنی عامر در حال بازسازی است که با مساحت 7325 متر مربع در دو طبقه و دارای یک مصلی بزرگ نزدیک بلوار شهید صدر، در امتداد شارع قبله امام حسین (علیه السلام) و در منطقه عباسیه غربی واقع شده است.
این حسینه بزرگ همه ساله در ایام مناسبتی مانند رجب، شعبان، محرم و صفر پذیرای زائران موکب بنی عامر است که تعداد آنها در اربعین حسینی به بیش از 70 هزار نفر میرسد.
با محمد راشد، مدیر حسینه بنی عامر هم صحبت میشوم و از او میخواهم درباره تاریخ ساخت آن توضیح دهد که وی با خوشرویی و ادب کامل درخواستم را پاسخ میدهد و من را به داخل حسینیه دعوت میکند.
محمد راشد میگوید: این حسینیه در سال 1947 توسط فردی به نام سیدعلی موسوی از اهالی عشیره بنی عامر استان بصره بنا نهاده شد، اما در انتفاضه شعبانیه مردم عراق که در سال 91 میلادی روی داد، حزب بعث آن را تخریب کرد.
مدیر حسینیه بنی عامر ادامه میدهد: عملیات بازسازی این حسینیه پس از سرنگونی صدام و حزب بعث توسط بانی آن از سر گرفته شد که هماکنون این پروژه سنگین در حال انجام است.
وی در پاسخ به این سؤال که پایان عملیات بازسازی حسینیه را چه زمانی پیشبینی میکند، میگوید: تمام هزینههای ساخت و بازسازی این حسینیه از سوی عشیره بنی عامر تأمین میشود، از اینرو نمیتوانم زمان خاصی را برای پایان آن تخمین بزنم.
براساس گزارشهای تاریخی، شخصیتها و خاندانهای نامداری در تاریخ اندلس وجود داشتند که در سرنوشت این سرزمین تأثیرهای متفاوتی از خود به جای گذاشتند، یکی از این خاندانها، بنی عامر هستند که در نیمه دوم قرن چهارم، در صحنه سیاست ظاهر شدند و زمام امور را در این کشور به دست گرفتند.
نظر شما