کتابخانه های مساجد نقش ارزشمندی درارتقاء سطح فرهنگ اسلامی دارند

امام جمعه موقت استان همدان، گفت: نقش کتابخانه های مساجد در ارتقاء سطح فرهنگ اسلامی و ترویج اندیشه های مذهبی بسیار ارزشمند است.

حجت السلام محمد جوادی، امام جمعه موقت استان همدان، با اشاره به نقش مثمر ثمر کتابخانه های مساجد در جامعه، به خبرنگار شبستان گفت: دسترسی آسان، ایجاد فرهنگ عمومی برای مطالعه، از جمله امتیازات کتابخانه های مساجد است.


وی افزود: کتابخانه های مسجد با هدف تقویت فرهنگ کتابخوانی در مساجد که هیچ گونه امکان ایجاد کتابخانه ندارد، با احداث 2 قفسه کتابخانه در شبستان مساجد و اهدای تعداد کتاب های محدود می توانند شروع به فعالیت کنند.


وی اضافه کرد: مساجد نخستین مراکز تعلیم در تمدن اسلامی بوده است، جامعه اسلامی در آغاز کار جامعه ای ساده بود، که بر اساس تعلیمات دینی بایه ریزی شد و بیش از هر چیز به تربیت دینی اهمیت می دهد.


امام جمعه موقت همدان، گفت: مساجد در اسلام هسته ای اصلی مراکز تعلیم و تربیت دینی به شمار می رود ازاین رو کتابخانه هایی که در مساجد به وجود می آیند مکان مناسب فراغت از عبادات و نماز افرادی است که تمایل به مطالعه را دارند.


جوادی، نقش فعالان فرهنگی و مسوولان کانون های فرهنگی مساجد در گسترش و تقویت روحیه دین باوری اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان را بسیار تاثیر گذار ذکر کرد، و اظهار داشت: مساجد به عنوان پایگاه تبلیغ ارزش های ناب اسلامی و آموزش دینی در مبارزه با تهاجم استعمارگران وظیفه سنگینی را بر عهده دارد.


وی، با بیان اینکه مساجد همواره به عنوان رهنما و هدایت کننده نقش موثری را در بخش های مختلف جامعه ایفا کرده اند، افزود: بنای مسجد به دست پر برکت حضرت رسول اکرم (ص) بوده و امام جعفر صادق نیز در رونق این مکان مقدس نقش بی بدیل را داشته است.


وی اذعان کرد: مدیران کانون های مساجد می توانند با آموزه های دینی، نسل جوان را در برابر تهاجمات فرهنگی دشمنان بیمه کنند که این امرنزد خدا از اجر و ثواب فراوانی برخوردار است.


جوادی، با اشاره به اینکه جوانان مومن سرمایه های اصلی این مرز و بوم هستند، افزود: باید با عزم جدی، مساجد را پایگاه امن رشد و شکوفایی اعتقادات دینی جوانان و اقشار مختلف مردم قرار داد.


وی، از مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد خواست تا با توجه به هجمه دشمنان از طریق ابزار فرهنگی و تهدید نرم نسبت به برنامه ریزی بیشتر و مفید تر در زمینه های فرهنگی و هنری برای جوانان و نوجوانان اقدام اساسی کنند.


جوادی، خاطر نشان کرد: جذب جوانان با ابزار در اختیار گذاشتن کتاب هایی مطابق با سن آنها، اعتبار بودجه برای کتابخانه های مساجد، ایجاد نشاط و شور در فضای مساجد، تبلیغ از کتاب شناسی و معرفی تازه های کتاب ها، تشکیل هیات امنای جوان و تحصیلکرده، امام جماعت فعال از جمله نکات تاثیر گذار در جذب و ایجاد انگیزه برای جوانان در جامعه به مساجد عنوان کرد.

 

گفتنی است، 250 کتابخانه مساجد با بیش از 35  هزار نفر عضو در استان همدان فعالیت دارند.


پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 36334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha