شعر، شناسنامه فرهنگی انقلاب است

خبرگزاری شبستان: شاعر پیشکسوت ادبیات انقلاب اسلامی گفت: شعر شناسنامه فرهنگی انقلاب است. اگر کسی مسیر انقلاب به خاطر امیال خودش گم کند شفاف ترین راه که می تواند مسیر صحیح خودش را با آن پیدا کند، شعر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، مصطفی محدثی خراسانی شاعر پیشکسوت ادبیات انقلاب اسلامی امروز( 7 اردیبهشت) در نخستین کارگاه نقد و بررسی شعر فجر در زاهدان گفت: در دوران انقلاب اسلامی شعر پیشتاز تمام هنرها بود و در این چند دهه لحظه به لحظه در خدمت فرهنگ سازی و نهادینه کردن ارزش های انقلاب بوده است.
 

شاعر پیشکسوت ادبیات انقلاب اسلامی تصریح کرد: شعر شناسنامه فرهنگی انقلاب است. اگر کسی مسیر انقلاب به خاطر امیال خودش گم کند شفاف ترین راه که می تواند مسیر صحیح خودش را با آن پیدا کند، شعر است.
 

وی افزود: شعر هنر علمی و ثروت ملی ایرانیان است خوشبختانه امشب یک منظومه کامل از جلوه های شعر خوانی شاعران این استان را گوش کردم. آن ذهن و زبان امروز در شعر شاعران استان وجود داشت و این جای مباهات برای این استان دارد
 

همچنین سید محمود سجادی شاعر و نویسنده پیشکسوت ایران در این کارگاه نقدی و بررسی شعر فجر بیان داشت: شعر خوانی شاعران استان با این سبک دور از انتظار نبود زیرا که یک پیشینه دراز مدت فرهنگ پشت سر مردم سیستان و بلوچستان است.
 

وی افزود: هر چقدر در مورد شعرخوانی شاعران استان سیستان و بلوچستان بگویم باز هم کم است.
 

این شاعر پیشکسوت بیان داشت: مردم سیستان و بلوچستان ایرانی هستند و با شعر بزرگ شده اند، شاعران این استان با تمام عواطف شعرخوانی می کنند.
 

سجادی با اشاره به اینکه حافظ بهترین شعرها را در دوران نوجوانی گفته بود، اضافه کرد: جوانی بهترین دوران برای شعر خوانی است. جوانی یک مقطع از عمر انسان که می گذرد اما شعر شاعر در این دوران ماندگار خواهد بود.
 

در ابتدای این کارگاه، ابراهیم شایان، سلطان علی جهانتیغ، علی رضا باقری، عباس صباغ زاده، نصرالله کرد، سعید اسکندری، محمد ریگی پناه، معصومه سراجی، یزدان سرگزی، زهرا پردل،هاشم علی دادی، عبدالسلام بزرگ زاده، مصطفی محدثی، لیلا سنچولی، محمد سرحدی، سلطان علی کول، عبدالغنی ریگی و محبوبه کلبعلی شاعران پیشکسوت شعر و ادب استان شعر خوانی کردند.
 

پایان پیام/

کد خبر 362556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha