به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی قلعه ای ها، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، عصر گذشته (14 اردیبشهت) در جلسه هیئت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی در سالن جلسات حوزه استاندار همدان گفت: ایجاد 20 مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان تا افق 1404 در اولویت برنامه های مراکز تحقیقاتی این معاونت قرار دارد.
وی با اشاره به وجود 5 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: ایجاد این مراکز موجب توسعه و پیشرفت علوم پزشکی کشور و رسیدن به خودکفایی در این عرصه مهم و سرنوشت ساز می شوند.
وی تصریح کرد: کارگروه های پژوهشی در آینده ای نزدیک در این استان راه اندازی می شود تا شاهد خروجی ها و بهره برداری های مناسب از این تحقیقات باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ارائه تحقیقات قابل توجه باید به صورت تخصصی و عملی باشند، گفت: تجهیز کتابخانه های دانشگاه های علوم پزشکی به امکانات تحقیقاتی و پژوهشی از مهم ترین نیازهای در حال حاضر دانشجویان و محققین استان است.
قلعه ای ها با تاکید بر غنی سازی کتابخانه های استان همدان به لحاظ تعداد کتاب ها و ظرفیت پذیرش دانشجویان، تصریح کرد: باید امکانات پژوهشی در اختیار دانشگاه ها بوده و بر توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه تلاش کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه گفت: پرداختن به سلامتی در حوزه جسم و روح با استفاده از ارزش های اسلامی نباید مختص هفته های خاص باشد بلکه این فرهنگ سازی باید در طول سال انجام بگیرد.
علی صفی آریان با اشاره به برنامه های فرهنگی در جهت ایجاد زمینه آگاهی بیشتر مردم از نحوه سلامتی اضافه کرد: توزیع بروشور، کتب، نرم افزار، تقدیر از کادر پزشکی و پخش برنامه های متعدد از صدا و سیمای مرکز همدان از جمله برنامه های این نهاد طی سال جاری در ایام مختلف مرتبط با اقشار مختلف این کادر است.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده توسط کادر پزشکی استان تصریح کرد: کادر پزشکی جامعه اسلامی باید حضرت زینب (س) را الگویی ناب در عفت، صبر، ازخودگذشتگی، ایثار، اخلاق، صحه صدر و خوش رفتاری در خدمت صادقانه به مردم دردمندقرار دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به مشکلات و سختی های شغل های مرتبط با علوم پزشکی گفت: عشق به عبادت خالصانه، موجب آسان نمودن مشکلات شده است.
صفی آریان با بیان اینکه مصرف دخانیات، بیش از 5 میلیون نفر را سالیانه در دنیا به دام مرگ می کشاند، اضافه کرد: بیش از 4 هزار نوع ضرر و زیان در استعمال دخانیات وجود دارد.
وی تصریح کرد: با استفاده از ارزش های دینی و اسلامی درخصوص سلامتی انسان می توان فرهنگ سازی در جهت کاهش مصرف مواد مخدر را در جامعه ایجاد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به وجود نیروهای متعهد و متخصص در جامعه اسلامی اضافه کرد: کادر پزشکی جامعه امروز، نیازی به کمک کشورهای غربی ندارد و خود در تمامی زمینه ها در حال خودکفا شدن است.
صفی آریان تصریح کرد: در راستای توجه به رویکرد فرهنگی در جامعه، اعتبارات بخش فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی طی سال های اخیر دو برابر شده است.
پایان پیام/
نظر شما