به گزارش خبرنگار خبرگزاری شسبتان از تبریز و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، علیاکبر صفیپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، در جمع شاعران انجمن ادبی استاد عابد تبریز، با اشاره به مزایای نشر الکترونیکی کتاب گفت: چاپ کتاب الکترونیکی نه کاغذ میخواهد و نه هزینه های مختلف چاپ را دارد و داشتن یک حروفچین و صفحه بند کافی است تا نسخه چاپی از روی صفحه مانیتور مشاهده شود.
وی افزودن سرعت بخشی به چرخه نشر و قابل دسترس بودن و انتشار یک نسخه به جای تیراژهای متعدد را از فواید انتشار و فروش کتاب الکترونیکی برشمرد و گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و لزوم هماهنگی با آن در بخش های مختلف، در عرصه فرهنگ و هنر نیز بهرهگیری از تکنولوژی روز، از اهمیت ویژهای برخوردار است و میتوان با صرف هزینه و زمان کمتر از مزایای نشر الکترونیکی بهره برد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره بر لزوم مطالعهی شعرا برای وسعت بخشی به دامنه کلمات و آفرینش آثار برتر و بهتر بر ترویج فرهنگ کتابخوانی از سوی این قشر تاکید کرد.
وی همچنین در ادامه با اشاره به شاخصههای شعر فاخر و ماندگار گفت: زبان و ادبیات فارسی و ترکی از ظرفیتی بالا برای بیان مفاهیم و ارزشها برخوردار است و زیبایی ظاهری و باطنی شعر در سبکهای مختلف و چیرهدستی شعرای متعهد در طول زمان موجب خلق شاهکارهایی در این حوزه شده است.
صفیپور افزود: شعر کلامی مخیل است که دامنه تاثیر وسیع آن در افراد و به تبع آن در جامعه بر کسی پوشیده نیست و براین اساس شعرا باید در خلق آثار و سرایش اشعار با دقت و ظرافت بیشتری عمل کنند.
وی با اشاره به پیشینه درخشان آذربایجانشرقی در پرورش شعرای نامی و چیرهدست در سطح کشور و جهان، گفت: فعالیت انجمنهای ادبی متعدد که برای ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی برپا شدهاند امری شایسته و درخور این استان ادبپرور است و لذا باید با برنامهریزی مناسب و بهرهگیری از دانش و تجربیات اهالی فن و پیشکسوتان این حوزه و دقت نظر کافی در تعالی آن تلاش شود.
همچنین در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اعضای انجمن ادبی استاد عابد، گزارشی از سوی مدیریت انجمن دررابطه با فعالیت های چندین ساله انجمن ادبی عابد ارائه شد و چند تن از شعرا به قرائت شعر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما