به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از جماران، در زیر عنوان دکتر حسن روحانی یادداشتی به قلم محمد البرادعی، سیاستمدار مصری و رییس پیشین آژانس بینالمللی انرژی هستهای به چشم میخورد. در بخشی از این یادداشت که از دکتر روحانی با عنوان شیخ سیاستمدار نام برده شده، البرادعی نوشته است: من حسن روحانی را در دوران پرالتهاب سال 2003 ملاقات کردم؛ روحانی در آن زمان مشاور امنیت ملی عملگرا و روشننگر رییس جمهور محمد خاتمی بود. او مشتاق بود تا از طریق گفتوگوهای مستقیم (بر سر مسئله برنامه انرژی صلحآمیز هستهای) به راه حل سیاسی دست یابد. متاسفانه سیاستهای معتدل او توسط افراطیون در امریکا که بدگمان بودند تخریب شد.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: به نظر میرسد پس از یک دهه غرب دریافته است که این رویارویی عریان برای تاثیرگذاری منطقهای، راهبردی مناسب برای مواجهه با ایران نیست. توافقات موقت اخیر که با بهرهگیری از سیاستهای روحانی میسر شد، میتوانست 10 سال پیش به انجام برسد. البرادعی میافزاید: با احترام متقابل، اعتمادسازی و تسامح، این گام میتواند به یک توافق امنیتی و همکاری گسترده ترجمان شود و راه را برای یک معامله بزرگ با غرب هموار کند و تغییری کیفی برای امنیت و ثبات منطقه به ارمغان آورد. سیاست معتدل روحانی فرصتی را به دست میدهد که نباید آن را از دست داد.
این فهرست که هر سال یک بار منتشر میشود نام 100 فردی که در آن سال در دنیا شدیداً تأثیرگذار بودند را معرفی میکند. این فهرست به پنج گروه به گونهای تقسیمبندی شده است که تصور میشود این اشخاص را در متناسبترین قالب ممکن قرار دهد. این پنج گروه عبارتاند از رهبران، انقلابیون، سازندگان و قدرتمندان، هنرمندان، دانشمندان، اندیشمندان، قهرمانان و مشاهیر.
پایان پیام/
نظر شما