به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، هاشم نامور، مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس امروز (3اردیبهشت) در حاشیه همایش زمین پاک در بندرعباس از سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد ریالی این شرکت در طرحهای حفاظت و صیانت از محیط زیست خبر داد و گفت: طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت پالایشگاه بندرعباس با هدف حفظ و صیانت از محیط زیست و تولید فرآوردهها بر اساس استاندارد EURO 05، ارتقا کیفیت فرآوردههای تولیدی و افزایش کمی تولید فرآوردهها با پیشرفت فیزیکی 87 درصد در دست اجراست.
وی گفت: با اجرای این طرح و احداث و بهرهبرداری از واحدهای جدید، میزان گوگرد گازوئیل از 10 هزار PPM به کمتر از 50 PPM و عدد اکتان بنزین از 87 به 95 افزایش مییابد و کاهش چشمگیر آلایندههای محیط زیست و بهینهسازی مصرف انرژی و منابع از دستاوردهای مهم این طرح است.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: مدیریت پسماند و اجرای طرح مبتکرانه افزایش 30 هزار بشکهای ظرفیت پالایشگاه و کاهش مصرف سوخت به میزان 10 هزار تن در سال و جلوگیری از انتشار سالانه 85 هزار تن انواع آلاینده، نصب ایستگاههای سنجش مداوم آلایندههای زیست محیطی، تعمیرات اساسی به موقع و ایجاد 298 هکتار فضای سبز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این شرکت است.
نامور گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته در اجرای برنامههای حفظ و صیانت از محیط زیست شرکت پالایش نفت بندرعباس در فروردین امسال موفق به دریافت جایزه سبز جهانی از سوی انجمن سبز فرانسه شد.
وی افزود: ماهیت کار صنایع آلایندگی است و با توجه به قدمت برخی صنایع در طراحی آنها که قدیمی بوده کمتر به حفظ محیط زیست توجه شده است و باید این فرآیندها را اصلاح و به روز کرد که لازمه آن سرمایهگذاری، آموزش و فرهنگسازی است.
بر اساس این گزارش در ادامه، مجید وفادار، مدیر کل حفاظت محیط زیست هرمزگان نیز در این همایش گفت: برای حفاظت از محیط زیست برنامههای مراقبتی و زیست محیطی به ویژه در صنایع باید در اولویت قرار گیرد.
وفادار افزود: در دولت تدبیر و امید، پایدارسازی خاک، حفظ تنوع زیستی و توسعه پایدار از اولویتهای مهم کشور است.
وی با اشاره به تولید روزانه یک هزار و 300 تن زباله خانگی در هرمزگان گفت: مدیریت پسماند، جلوگیری از ورود فاضلاب به آبهای ساحلی و بازیافت زباله نقش موثری در کاهش آلایندگی و حفاظت از محیط زیست دارد.
این گزارش می افزاید، جوانشیر کدخداپور، معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان نیز در این همایش گفت: محیط زیست باید عامل توسعه پایدار باشد و برای این منظور باید در طراحی واحدهای صنعتی الزامات زیست محیطی رعایت شود.
وی با بیان اینکه نگهداری محیط زیست و آلوده نکردن زمین نیاز به عزم ملی دارد، در مورد نحوه دفن زبالهها در بندرعباس گفت: دفن زباله یک شیوه سنتی است که پیامدهای زیست محیطی زیادی دارد و برای جلوگیری از گسترش آلودگی باید به سمت بازیافت و فرهنگسازی رفت.
در پایان این همایش نیز از شرکت پالایش نفت بندرعباس و تعدادی از فعالان محیط زیست و محیط بانان استان تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما