به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، رمضانعلی طالبی، مسئول سازمان بسیج کارگری کشور در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج کارگری گفت: ایام و مقاطع تاریخی انقلاب اسلامی فرصتی ویژه است که با بازخوانی هوشمند به معنا و مفهوم ناب انقلاب اسلامی پی میبریم.
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور خاطرنشان کرد: حماسه و ایثارگری با انقلاب اسلامی عجین شده است.
وی انقلاب را معجزه قرن دانست و گفت: با گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی هنوز اندیشمندان و صاحبنظران دنیا قادر نیستند ابعاد اندیشه دینی و اسلامی انقلاب اسلامی را تحلیل کنند.
وی یادآور شد: در دوران 35 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی مقاطع سختی را پیشرو داشتهایم چرا که همواره استکبار و همپیماناناش برای تضعیف انقلاب برنامهریزی میکردند و تلاش میکنند انقلاب را در درون کشور محصور سازند.
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران با صدور فرهنگ و دینباوری در جهان حرف اول را میزند.
وی با اشاره به جایگاه کار و تلاش در دین اسلام و در نزد انبیا، اظهار داشت: بوسه پیامبر بر دست کارگر بیانگر جایگاه رفیع کار و کارگر است.
طالبی خاطرنشان کرد: واژه کارگر که در دنیای استکباری ابزار و وسیلهای است برای تأمین منافع ثروتمندان در جمهوری اسلامی ایران به جایگاه باکرامتی تبدیل شده است.
وی کار و تلاش را عامل رشد و تعالی جامعه بر اساس ترقی عنوان کرد و افزود: کارگران عرصه تولید و پیشرفت صنعتی کشور نقش مؤثری دارند.
طالبی با اشاره به جمله مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "اگر میخواهید استقلال سیاسی کشور را تعیین کنید چارهای ندارید جز اینکه استقلال اقتصادی کشور را تأمین کنید"، تصریح کرد: باید در راستای تحقق این دغدغه مقام معظم رهبری اقدامات سازنده و برنامهریزی مؤثری داشته باشیم.
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور با اشاره به نقش کارگران در عرصه صنعتی دوران دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: 14 هزار شهید از جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب شدهاست.
طالبی با بیان اینکه دنیای استکبار چالش جدیدی با عنوان اختلال اقتصادی برای ایران اسلامی طراحی کرده است، اظهار داشت: باید ببینیم لوازم مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی چیست و چه تکالیفی در این عرصه بر دوش ملت است و نقش بسیج در عرصه تولید و صنعت چه میتواند باشد.
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور با بیان اینکه راهبرد اقتصاد مقاومتی یک راهبرد ملی است، بیان داشت: مزیتهای اقتصادی و سیاستهای اقتصادی که رهبر معظم انقلاب فرمودند به عنوان نقشه راه و در راستای ارتقای جامعه اسلامی است که با استفاده از دانشمحوری باید به آن بپردازیم.
این مسئول با بیان اینکه باید در جامعه همه با هم اتفاق نظر داشته باشیم و از تولید ملی و کارگر حمایت کنیم، یادآور شد: استفاده از کالای ایرانی میتواند در این خصوص نقش مؤثری داشته باشد.
طالبی تأکید کرد: جنگ تحمیلی اقتصادی، اختلال همهجانبه در حوزه اقتصادی و کارگران به عنوان رزمندگان عرصه اقتصادی با تمام توان و قدرت باید به مقابله با آن بپردازند.
وی تصریح کرد: ارتقای کیفیت تولید، کاهش هزینه تولید، تبلیغات برای استفاده از کالای ایرانی و همراهی همهجانبه در راستای عدم مصرف کالای خارجی جزء مطالبات همه مردم بهویژه کارگران است.
مسئول بسیج کارگری کشور در ادامه با اشاره به برنامههای هفته بسیج کارگری خاطرنشان کرد: 960 عنوان برنامه در قالب برپایی نمایشگاههای تولیدات و ابتکارات بومی استانها، تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران و فعالان عرصه تولید، برپایی نشستهای علمی با حضور نخبگان صنعتی و اساتید، حضور در پایگاههای نماز جمعه، برگزاری مسابقات فرهنگی، بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی، دیدار با خانوادههای شهدای کارگری، افتتاح پایگاههای مقاومت بسیج، غبارروبی از مزار شهدا، رونمایی سرود بسیج کارگری و تجلیل از خواهران بسیجی شاغل در عرصه صنعت اجرا میشود.
طالبی با بیان اینکه هفته بسیج کارگری از 5 اردیبهشت آغاز و تا 11 اردیبهشت ادامه دارد، اظهار داشت: «کارگر، مهدویت»، «کارگر، عزم ملی، تولید ملی»، «کارگر، فرهنگ، بصیرت»، «کارگر، اقتصاد، بهرهوری» و «کارگر، بسیج، ایثار و شهادت» از جمله عناوین روزهای هفته بسیج کارگری است.
وی از ساماندهی سه هزار نفر از نخبگان عرصه صنعت و تولید در قالب شورای عالی بسیج کارگری کشور خبر داد و افزود: راهاندازی پنج هزار حلقه صالحین با حضور نیروهای فعال بسیج در قالب ارتقای بهرهوری، ارتقای دانش فنی و صرفهجویی و کاهش هزینه تولید از مهمترین برنامههای بسیج کارگری کشور است.
طالبی با بیان اینکه ساختار بسیج در واحدهای تولیدی و صنعتی را ترویج دادهایم، یادآور شد: گروههای مقاومتی در این راستا راهاندازی کردهایم که گروه مقاومت ارتقای بهرهوری، گروه مقاومت ارتقای دانش فنی، گروه مقاومت ارتقای صرفهجویی و گروه مقاومت کاهش هزینه تولید از جمله آنها است.
مسئول بسیج کارگری کشور با اشاره به حضور بسیج در عرصههای مختلف و در قالب اقدامات جهادی و بسیجی خاطرنشان کرد: باید قابلیتهای زیرساختی و فکری یک کارآفرین را توسعه و تعمیم دهیم.
طالبی از استقرار 2هزار و 200 پایگاه بسیج در واحدهای صنعتی و تولیدی خبر داد و گفت: 350 هزار نفر در قالب جامعه بسیج کارگری ساماندهی شدهاند.
وی با تأکید بر توسعه قابلیت کارآفرینی اظهار داشت: ساماندهی مبتکران، خلاقان و نخبگان عرصه صنعتی و ارتباطگیری با آنها و تعامل این گروه با دانشگاهها از دیگر رویکردهای سازمان بسیج کارگری کشور است.
پایان پیام/
نظر شما