به گزارش خبرگزاری شبستان// خراسان شمالی
با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال "جهاد اقتصادی" توسط مقام معظم رهبری گفت و گویی با کریم سجادی، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی در جهت تبیین این مهم ترتیب داده ایم که در ذیل به آن می پردازیم.
سیدکریم سجادی، معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی در ابتدای صحبت با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام "جهاد اقتصادی"، گفت: مقام معظم رهبری با توجه به شرایط سیاسی بین المللی، داخلی و خارجی و اقتضائات زمانی هر سال را مزین به عنوانی خاص می کنند که این نامگذاری باید مبنای کار، تلاش و برنامه های مسئولان و مدیران قرار بگیرد.
ارزیابی شما از نامگذاری سال 90 به پیام" جهاد اقتصادی" از سوی مقام معظم رهبری چیست؟ و به نظر جنابعالی چرا مقام معظم رهبری 3 سال متوالی را با موضوع اقتصادی نامگذاری کردند؟
سجادی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی از نظر سیاسی، امنیتی و بین المللی در وضعیت بسیار خوبی است، اظهارداشت: دشمن با تحریم اقتصادی به ویژه در بعد معیشتی می خواهد انگیزه مردم ما را در دفاع و حراست از اصل و ارزش های نظام تضعیف کند.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب با نامگذاری امسال به نام جهاد اقتصادی در واقع خواستار این امر هستند تا مسئولان تلاش کنند از راه های مختلف، کشور را همان طور که در عرصه سیاسی و امنیتی از ثبات خوبی در منطقه برخوردار است از نظر اقتصادی نیز به ثبات خوبی برسد.
سجادی اظهارداشت: این مهم از آرمان ها و اهداف والای نظام اسلامی ایران است که مردم از وضع معیشتی منطقی و معقولی برخوردار باشند.
سجادی با اشاره به اینکه نامگذاری هر سال بی ارتباط با سال های دیگر نیست، اذعان داشت: چرا که با تلاش مضاعف و همت مضاعف و با برنامه ریزی مناسب و عملیاتی می توان به جهاد اقتصادی دست یافت.
وی افزود: در حال حاضر در حوزه اقتصادی با توجه به شرایط نظام جمهوری اسلامی و پیشرفت هایی که داشته ایم، اقدامات خوبی از نظر زیر ساخت ها صورت گرفته اما کافی نیست و باید تلاش بیشتر در این راستا صورت بگیرد.
به نظر شما چه راهکاری پیش رو داشته باشیم تا دچار شعار زدگی نشویم؟ وظیفه مسئولان در قبال تحقق پیام امسال چیست؟
سجادی با بیان اینکه هر کس به هر شکلی در مقابل این پیام مسئولیت دارد، افزود: همه در قبال این امر مسئول اند به ویژه دستگاه های مرتبط اقتصادی.
وی با تأکید بر اینکه همه باید کمک کنند تا فرهنگ این جهاد بزرگ در جامعه نهادینه شود، اضافه کرد: اصحاب رسانه در امر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی این مهم بسیار تأثیرگذار است.
معاون استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اگر پیام رهبری در قالب کتاب و بولتن و شعار بماند خیلی تأیید شده نیست، خاطرنشان کرد: باید عمده تلاش و برنامه ریزی ها در جهت تحقق این پیام باشد.
به نظر شما نقطه آغاز این جهاد بزرگ از کجا باید شروع شود؟ و بنیادی ترین رکن این جهش اقتصادی باید در چه عرصه ای متبلور شود؟
معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه همت و تلاش مضاعف نقطه آغازی برای شروع و فعالیت یک کار جدید است، افزود: امسال نقطه شروع، جهش اقتصادی بزرگ است که استمرار آن نیازمند در دستور کار قرار دادن این مهم در برنامه های اجرایی و عملیاتی است.
سجادی گفت: حوزه ما حوزه نظری است که باید روی فرهنگ سازی این امر کار کنیم.
وی با تأکید بر اینکه حوزه هایی که ارتباط مستقیم با این امر دارند باید تلاش بیشتر کنند، اظهارداشت: بیشتر تلاش ما برای برنامه ریزی و عملیاتی شدن شعار، باید فرامین رهبری باشد.
با توجه به فرهنگ جهادی غالب در جامعه اسلامی، چگونه می توان از این مهم برای نیل به پیام رهبری بهره برد؟
معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی افزود: جهاد یک کلمه مقدس است و باید یک تلاش مضاعف انجام شود تا این مباحث پیگیری شده و پایان سال ارزیابی بهتری از وضعیت اقتصادی کشور صورت بگیرد.
سجادی با بیان اینکه از نظر اسلام، ثروت یک قدرت نیست بلکه به منزله ایجاد عدالت بین همه است، افزود: اما ثروت از نظر استکبار نیازمندی مردم و کشیدن ملت ها به استثمار است.
تهیه کننده: آرزو یوسفی
پایان پیام/
نظر شما