نقش آفرینی زنان باعث ساختن فرهنگ جامعه می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با بیان اینکه نقش آفرینی زنان باعث ساختن فرهنگ جامعه می شود، اظهار داشت: زنان اولین سربازان سنگر اقتصاد مقاومتی و فرهنگ هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر الهه موالی زاده، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، امروز(31 فروردین) در همایش نقش زن در اقتصاد خانواده و تعاون، با اشاره به بیان دو نوع نگاه تجدد وسنتی در دنیای انسانی، گفت: امام خمینی نیز نگاه تمدن را مطرح کردند و آن هنر زن بودن است.

 

وی با بیان اینکه به تعبیر امام راحل(ره) زنان در کنار همسرداری و مادر بودن، دارای حق هستند و نیز نقش هایی که برای آنان ترسیم شده، افزود: نقش آفرینی زنان باعث ساختن فرهنگ جامعه می شود و این هنر ما زنان ایرانی بود.

 

وی اضافه کرد: بر اساس تجارب در مسیر تجدد به سمت تمدن، موج سومی در داستان فمینیسم و رهبران تفکرهای زن گرایی در کشورهای غربی ایجاد شد و آنها به این معنی رسیدند که هنر زن، زن بودن است، چیزی که ما از ابتدا به آن اعتقاد داشتیم و حضور خودمان را در خانواده، جامعه و نقش مادری ایفا کردیم.

 

دکتر موالی زاده، بحث الگو سازی را یکی از بحث های جدی دنیا اعلام کرد و ادامه داد: ما در این نقش خیلی موفق نبودیم، دلیل آن هم تعارض هایی است که در جامعه ی ما وجود دارد، اگر چه ما در مسیر حیات خود و تکامل چند ساله ای که از عمر انقلاب می گذرد تلاش کرده ایم اما به هر آنچه خواسته ایم نرسیده ایم که باید در این زمینه تلاش کنیم.

 

وی تصریح کرد: شاید یکی از دلایل عمده ای که در طول این مدت، برای پردازش الگوهای اساسی بین ما فاصله انداخت، ناتوانی تطبیق واقعیت ها با زندگی موجود بود، متاسفانه ما در طول انقلاب اسلامی حتی در بحث زنان هر جا که صحبت از ائمه یا حضرت زهرا(س) می کردیم، تنها بحث مظلومیت و دردها و رنج ها بود و فقط اشک ریختیم اما به آن نقش اساسی که در دامن نبوت و امامت بود نپرداختیم.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از بزرگ ترین نقش هایی که پیامبر و خاندان و سلاله اش انجام دادند حق جویی بود، عنوان کرد: یکی از ویژگی های مهم حضرت زهرا(س) حق جویی در بحث امامت امام علی(ع)، حق و حقوق اقتصادی خودشان و نقشی که در خانواده ایفا کردند، است که سخنرانان ما به این موارد کمتر پرداخته اند.

 

مدیر کل امور بانوان استانداری خوزستان، با بیان اینکه لازم است جوانان به دنبال پردازش این الگوها در جایگاه خودشان بروند و خطاهای ما را با علم و دانش اصلاح کنند، یاد آور شد: هنر زن امروز ایرانی باید به روز بودن و اتصال به دریای اطلاعات باشد.

 

وی با بیان اینکه اگر بحث اقتصاد مقاومتی، فرهنگ و مدیریت جهادی مطرح می شود زنان اولین سربازان سنگر آن هستند، تاکید کرد: زنان می توانند در کارآفرینی و تولید و توسعه منابع غیر نفتی بسیار موثر باشند، آن هم بر اساس مدیریت صحیحی که مدیران ما در ابعاد مختلف اقتصادی می توانند ایفای نقش کنند.

 

وی بیکاری را عامل بسیاری از مفاسد اجتماعی دانست و خاطر نشان کرد: ما در اداره کل بانوان آمادگی داریم که در بخش توسعه و هدایت تعاونی ها به سمت خودکفایی اقتصادی همکاری کنیم، چرا که تعاونی ها در دنیا نقش مهمی ایفا می کنند.

 

دکتر موالی زاده، اظهار داشت: ما نباید نگاه مان به اشتغال زنان خودسرپرست، کوتاه و در حد یک یا دو دستگاه چرخ خیاطی یا دستگاه سبزی خرد کنی باشد بلکه باید به فکر توسعه خوزستان و ایجاد شهرک های صنعتی برای کارهای تولیدی کلان باشیم.

 

رضا میرانی، قائم مقام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، نیز با بیان اینکه 12 هزار و 473 تعاونی در سطح استان تشکیل شده که 2 میلیون و888 هزار و 902 نفر در آنها مشغول به کارند، گفت: از این تعداد بیش از یکهزار و 153 تعاونی ویژه زنان است.

 

وی با بیان اینکه 20 درصد این جمعیت از آن زنان است، عنوان کرد: در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری عنوان شده که باید از پتانسیل موجود در بخش زنان استفاده کنیم و در حقیقت اگر ما می خواهیم به سمت توسعه برویم در چشم انداز 1404 مجبور هستیم از قابلیت های زنان استفاده کنیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 360416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha