به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمد رضا کاظم زاده، مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی در ششمین جلسه کمیته امور اجتماعی و آسیبهای اجتماعی خراسان شمالی هدف از طراحی این درختواره را شناسایی ریشه ای آسیبهای اجتماعی در این استان ذکر کرد و گفت: بهزیستی با اکتفا به ظرفیت اطلاعات جامعه هدف خود نمیتواند آسیبهای اجتماعی را در این درختواره ترسیم کند و در این راستا، نتایج تحقیقها و پژوهشهای انجام شده در دستگاههای مربوطه در این استان باید ارائه شود.
وی اظهار داشت: ریشه، تنه، شاخه و برگ این درخت بر اساس درصد میزان شیوع آسیبها در این استان تعیین و با استفاده از ظرفیت تمام دستگاهها شکل خواهد گرفت.
کاظم زاده تاکید کرد: دستگاههای عضو کارگروه اجتماعی باید اطلاعات خود را در خصوص آسیب های شایع و نیز نتیجه تحقیق ها و پژوهش های جامعه هدف خود در این استان ارائه دهند تا بتوانیم آسیب های استان را با نمود بیرونی معرفی کنیم.
وی در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد اقتصادی، اظهار داشت: افزایش ظرفیت امنیتی در جامعه که به دنبال کنترل آسیبهای اجتماعی به وجود میآید، تاثیر کلیدی در رونق سرمایهگذاری، تولید، صادرات و واردات خواهد داشت.
کاظم زاده با اشاره به تدوین سند کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی استان در سال گذشه، افزود: این سند در کارگروه اجتماعی استان و نیز معاونت برنامهریزی استانداری تایید شده است و اجرای آن در سال جاری، تلاش اعضای کارگروه اجتماعی و نیز تخصیص بودجهای مناسب در این راستا توسط معاون برنامهریزی استاندار را نیاز دارد.
وی تهیه شناسنامه اجتماعی استان، تهیه بانک اطلاعاتی و تشکیل کارگروه ساماندهی کودکان خیابانی استان را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه شناسایی و کنترل آسیبهای اجتماعی در سال گذشته ذکر کرد و افزود: عملیاتی کردن اجرای سند کنترل آسیبهای اجتماعی، توسعه برنامههای اورژانس اجتماعی و نیز برگزاری همایش کشوری در راستای شناسایی و بررسی آسیبهای اجتماعی استان از برنامههایی است که در سال جاری دنبال خواهد شد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی نیز در این مراسم با بیان اینکه موفقیتهای خوبی در کنترل آسیبهای اجتماعی استان به دست آمده است، گفت: هدف از طراحی و ترسیم این درختواره ارایه اطلاعات مقرون به واقعیت به وزارت متبوع از وضعیت آسیبهای اجتماعی استان است.
همایون غلامی با اشاره به افزایش 30 درصدی تعداد مراجعان به مراکز آسیب های اجتماعی استان طی سال گذشته نسبت به سال 88، اظهار داشت: مشکلات حاد خانوادگی، آسیب اجتماعی شایع جامعه هدف بهزیستی است اما به طور حتم آنچه از آسیب های اجتماعی در سطح استان مشاهده می شود با آمار جامعه هدف بهزیستی متفاوت بوده و ترسیم درختواره آسیب های اجتماعی نیازمند استفاده از ظرفیت دستگاه های عضو کارگروه اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی خراسان شمالی، معاون پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری خراسان شمالی نیز در این جلسه با بیان اینکه همکاری لازم میان نهادهای مختلف در راستای شناسایی آسیبهای اجتماعی وجود ندارد آن را یکی از دلایل مشکلات و عدم موفقیت در کنترل این آسیبها ذکر کرد و گفت: هر جرم معلول از یک آسیبهای اجتماعی بوده و پیشگیری از وقوع جرم منوط به مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
مسلم محمد یاران با اشاره به وجود ردپای اعتیاد در بیشتر جرم های صورت گرفته در این استان، اظهار داشت: اعتیاد و جرایم مربوط به موادمخدر حجم زیادی از جرایم را به خود اختصاص داده است.
پایان پیام/
نظر شما