تولید آثار ادبیات پایداری از اولویت های حوزه هنری است

خبرگزاری شبستان: رئیس حوزه هنری استان اصفهان، گفت: تولید آثار ادبیات پایداری و فعالیت های پژوهشی مربوط به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی از اولویت های این حوزه است.

سید مهدی سیدین نیا، رییس حوزه هنری استان اصفهان، در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رییس قدیم و جدید حوزه هنری کاشان به خبرنگار شبستان در اصفهان گفت: ادبیات پایداری و ادبیات فارسی دو ضرورت از اولویت های حوزه هنری است.

 

وی عدم توجه کافی در گذشته و نیازمندی دیگر حوزه ها به این نوع ادبیات را از جمله دلایل ضرورت این اولویت دانست و افزود: هنرهای نمایشی و سینما در حوزه تفکر و اندیشه از جمله بخش های نیازمند به ادبیات پایداری است.

 

به گفته وی، مجموعه فعالیت های متنوع در حوزه مختلف می تواند از ادبیات پایداری تاثیرپذیر باشد چرا که این ادبیات از اهمیت ویژه ای در تاثیر گذاری و سازندگی فرهنگی برخوردار است.

 

*تولید آثار ادبیات پایداری تاثیر گذاری و سازندگی فرهنگی دارد

 

رئیس حوزه هنری استان اصفهان، با تاکید بر اینکه ادبیات پایداری خود به تنهایی تاثیرگذار است، اضافه کرد: ادبیات پایداری علاوه بر این می تواند کمک دهنده سایر هنرها در حوزه محتوا و حتی در حوزه هایی مثل فیلمنامه نویسی و فعالیت های پژوهشی باشد.

 

سیدین نیا، فعالیت های پژوهشی در رابطه با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را از دیگر اولویت های حوزه هنری برشمرد و گفت: این فعالیت های پژوهشی می تواند در حوزه های مختلف موسیقی، نمایش و هنرهای تجسمی با محوریت فرهنگ ایرانی اسلامی انجام شود.

 

وی، کار پژوهش در حوزه هنر بویژه اقتصاد هنر و هنرهای رو به فراموشی را تاکید کرد و ادامه داد: در حال حاضر پروژه ای با عنوان مطالعات شهر هنر در دست اجرا و بررسی که به نتایجی نیز رسیده است.

 

به گفته وی، حوزه هنری اصفهان آثار پژوهشی در حوزه ادبیات فارسی، موسیقی و چاپ کتاب انتشارات خوبی را در سال جاری خواهد داشت.

 

این مسئول، در ادامه با اشاره به تمرکز فعالیت های حوزه هنری در 11 رشته اصلی با موضوعات سینما، فیلم و انیمیشن، سریال سازی، فیلم کوتاه و هنرهای تجسمی مثل عکس، کاریکاتور، طنز، شعر، خوشنویسی، نقاشی، نگارگری و طراحی گفت: خوشنویسی ظرفیت فوق العاده بالایی دارد و در هنرهای نمایشی اجرا و کار صحنه ای و خیابانی بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

 

سیدین نیا، در خصوص فعالیت اکران، سینما سازی و بازسازی سینماها از طریق حوزه هنری اصفهان در سطح این استان تصریح کرد: این فعالیت در استان به صورت گسترده در حال انجام است.

 

*آموزشی 60 رشته هنری در حوزه های هنری

 

وی پیگیری موضوع خانه هنرمندان و بخش آموزش را از دیگر فعالیت های حوزه هنری یادآورشد و اضافه کرد: حوزه هنری آموزش 60 رشته هنری را در سطح استان برای سال جاری تدارک دیده است که آموزش تعدادی از این رشته ها در کاشان نیز فعال می شود.

 

به گفته وی، تولید نرم افزار آثار تاریخی نیز از دیگر اقدامات حوزه هنری است که این نرم افزار در فضای مجازی منتشر می شود.

 

سیدین نیا، تربیت نیروی انسانی و تولید آثار را دو ماموریت اصلی حوزه هنری عنوان کرد و گفت: حوزه هنری اصفهان آمادگی همکاری برای آموزش رشته های هنری در حوزه های هنری شهرستان های این استان دارد.

 

*واگذاری سینماهای بنیاد شهید به حوزه هنری

 

رئیس حوزه هنری استان اصفهان، از واگذاری سینماهای بنیاد شهید به حوزه هنری خبر داد و افزود: از پنج سینمای در مالکیت بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان، دو سینما فعال و مابقی مخرویه است که پس از انجام مراحل واگذاری برای بازسازی مورد مطالعه قرار می گیرد تا در صورت قابلیت های لازم برای اکران فیلم بازسازی شود.

 

سیدین نیا، از ساخت سه سالن سینما توسط حوزه هنری در سال جاری در شهرستان گز و فولاد شهر خبر داد و گفت: یک سینما در شهرستان گز و دو سالن دیگر با مشارکت شهرداری در فولاد شهر ساخته می شود.

 

وی فعالیت یک سینمای حوزه هنری، دو سینمای سوره و دو سینمای بنیادشهید در شهر اصفهان را خاطرنشان کرد و یاد آور شد: با سه سینمای شهرستان گز و فولاد شهر، سه سالن در کاشان و یک سینمای شاهین شهر در مجموع تعداد سینماها به 12 سالن می رسد.

 

پایان پیام/

کد خبر 359740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha