35 مجمع خیرین سلامت در کنار دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعالیت می کنند

معاون امور هماهنگی مجمع خیرین سلامت کشور از فعالیت 35 مجمع در کنار دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: با توجه به توانمندی های آذربایجان شرقی مجمع خیرین سلامت این استان باید در زمره برترین ها باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، اسماعیل غنیان، معاون امور هماهنگی مجمع خیرین سلامت کشور روز گذشته (13 اردیبهشت) در مراسم معرفی اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان آذربایجان شرقی با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در مجمع خیرین سلامت این استان گفت: یکی از اهداف اصلی مجمع خیرین سلامت کشور، نگاه عدالت محوری به تمامی استان هاست و در این راستا خدمات رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم در اولویت مجمع قرار دارد.

 

غنیان افزود: خیرین کل کشور با گذشت افزون بر دو سال از شروع به کار مجمع خیرین سلامت، بیش از میلیاردها ریال به حساب این مجمع واریز کردند که این نشان از استقبال بسیار خوب مردم از این مجمع دارد.


وی اضافه کرد: اطلاعات افزون بر 6 هزار خیر در بانک اطلاعات مجمع خیرین سلامت کل کشور به ثبت رسیده است.


معاون هماهنگی امور استان ها ادامه داد: 35 مجمع خیرین سلامت در کنار دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعالیت می کنند و 34 مجمع سلامت نیز در شهرستان هایی که فاقد دانشگاه علوم پزشکی هستند، ایجاد شده است.


وی با بیان اینکه 45 دانشگاه علوم پزشکی در کل کشور فعال است، بیان داشت: همچنان 10 مجمع خیرین سلامت دیگر با توجه به تعداد دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور باید ایجاد شود.

  

غنیان ادامه داد: با توجه به توانمندی های بالقوه استان آذربایجان شرقی انتظار داریم که مجمع خیرین سلامت این استان در زمره برترین های کشور قرار گیرد.


وی همچنین از گشایش ردیف اعتباری در بودجه سال 1390 برای اولین بار برای مجمع خیرین کشور در مجلس شورای اسلامی خبر داد.


دکتر علیرضا یعقوبی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم با تشکر از زحمات صورت گرفته توسط هیئت مدیره قبلی مجمع، گفت: خیر بودن یک صفت ذاتی و موهبت الهی است که خداوند به بندگان و انسان های شایسته اعطا می کند.


یعقوبی افزود: مجمع خیرین سلامت بر اساس اصول 29، 43 و 44 قانون اساسی به منظور هدایت اصولی و ساماندهی کمک های مردم در تامین نیازهای بهداشتی و درمانی مردم، تنظیم فعالیت موسسات خیریه سلامت، رفع موانع در جذب مشارکت های مردمی، افزایش کمک های خیرین و واگذاری امر بهداشت و درمان به مردم به صورت غیر انتفاعی تشکیل شده است.


وی یادآور شد: تلاش برای شناسایی، هدایت و جذب خیرین بخش سلامت در کشور، برنامه ریزی به منظور تبلیغات و فرهنگ سازی برای جذب خیرین و کمک های مردمی برای ارتقای سلامت کشور، احداث، تکمیل، ترمیم، تجهیز و همیاری مراکز بهداشتی- درمانی کشور، ارتباط و تعامل با خیریه‌ها و سازمان های بین‌المللی در زمینه سلامت، ارایه پیشنهاد برای تصویب قوانین و مقررات لازم برای تسهیل و تسریع در ارایه خدمات به موسسات بهداشتی و درمانی دولتی و خیریه و پیگیری روش های تشویقی و ارایه تسهیلات به موسسات خیریه سلامت از اهداف تشکیل این محمع است.

 

گفتنی است، در این مراسم، حجت الاسلام رسول مشهوری، دکتر جلیل واعظ، دکتر علیرضا یعقوبی، دکتر علی آجودان زاده، صمد حسن زاده، رحیم صادقیان، یونس ژائله سعد آباد به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت انتخاب شدند.


همچنین در این انتخابات دکتر میکاییل صفایی و پرویز کلینی به عنوان بازرسان اصلی، دکتر بهروز نیک نفس و مهدی ابریشمی به عنوان بازرسان علی البدل و دکتر احمد علی خلیلی و دکتر اسرافیل بالایی به عنوان اعضای علی البدل هیئت مدیره این مجمع و حجت الاسلام والمسلمین رسول مشهوری به عنوان رئیس هیئت مدیره، مجید پورناجی ایران به عنوان مدیر عامل و دکتر علی آجودان زاده به عنوان خزانه دار مجمع خیرین سلامت معرفی و از زحمات قاسم قویدل رئیس هیئت مدیره قبلی و بهروز فرهنگ مدیرعامل قبلی این مجمع تقدیر شد.


شایان ذکر است، مجمع خیرین سلامت استان آذربایجان شرقی به صورت هیئت امنایی و متشکل از 30 عضو و با ریاست آیت الله مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان از 2 سال پیش تشکیل شد و با اتمام دوره اول فعالیت مجمع، اعضای جدید برای مدت 2 سال دیگر انتخاب و شروع به فعالیت کردند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 35965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha