به گزارش خبرگزاری شبستان، حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور ضمن تاکید بر لزوم اجرای طرح ادغام گفت: وحدت رویه در حوزه فعالیتهای قرآنی به خصوص در حوزه سیاست گذاری و نمایندگی مؤسسات مردمی از همان ابتدا مدنظر همه دلسوزان قرآنی بود.
وی افزود: فلسفه وجودی اتحادیه برای ایجاد همین وحدت بخشی تعاملات بین حوزه مردمی با دستگاههای دولتی و حاکمیت در حوزه قرآن بود، بنابراین اتحادیه با این هدف تشکیل شد، که بتواند این ظرفیت مردمی را توسعه داده ، به نهادها معرفی کند و بتواند به نحو احسن از این ظرفیت در راستای اهداف قرآنی کشور استفاده نماید.
محمدی خاطرنشان کرد: اتحادیه در سال 82 با این هدف تشکیل شد و به فعالیتهای خود ادامه میداد و تشکیل اتحادیه و بحث وحدت بخشی به فعالیتهای مؤسسات قرآنی مردمی منشأ خدمات ارزندهای شد.
وی تصریح کرد: از همان ابتدای تاسیس اتحادیه مؤسسات قرآنی مردم نهاد، اختلاف نظرهایی وجود داشت و اقداماتی برای ادغام این دو اتحادیه انجام شد. تعاملاتی شد، جلساتی مشترکی برگزار شد، واقعیت این است که به همان دلیلی که اتحادیه تشکیل دادیم (وحدت بخشی و هماهنگی فعالیتهای مردمی با دولت و حاکمیت) به همین دلایل و بسیاری دلایل دیگر ما باید یک اتحادیه واحد داشته باشیم، نقطه اتصال با دولت و حاکمیت، کانال ارتباطی با آنها باید یکی باشد، اساساً لفظ اتحادیه در اصل به معنای وحدت و یگانگی در رویههاست.
مدیر عامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور افزود: این اختلاف و تعدد نمایندگی مؤسسات متأسفانه سبب بروز مشکلات عدیده ای شده از جمله: در حوزه بودجه این اختلافات بعضاً به ضرر جامعه قرآنی تمام میشود. در حوزه تعامل با دولت قطعاً این تعدد اتحادیهها به ضرر مؤسسات تمام شده است. بسیاری از افراد و مسئولین وقتی به یک اتحادیه مراجعه میکنند و متوجه این تشتت و دوگانگی میشوند، قطعا دچار سر در گمی شده و ترجیح میدهند، تعاملاتشان را معلق کنند، این مشکلاتی است که در صورت وجود دو اتحادیه همچنان برجا خواهد بود.
وی ادامه داد: جمع دو اتحادیه میتواند یک هم افزایی ایجاد کند، دو اتحادیه میتوانند از نظر نرم افزاری و چه از نظر سخت افزاری به صورت مشارکت و هم افزا در کنار هم قرار بگیرند و این نیروی تجمیع شده تواناییهای هر یک از اتحادیهها را افزایش می دهد.
محمدی افزود: با ایجاد وحدت می توان مطالبات قویتر و متمرکزتری از دولت داشت. ظرفیت مؤسسات را بیشتر شناخت و فعالیتهای قویتری انجام داد، با استفاده از ظرفیتهای یکدیگر، ظرفیت بالفعلی ایجاد خواهد شد.
به گزارش اتحادیه تشکل های قرآن و عترت ، محمدی در خصوص اینکه آیا ادغام صورت می گیرد یا نه ، افزود: دلسوزان قرآن عدم ادغام را نوعی چالش برای جامعه قرآنی میدانند. شورای توسعه فرهنگ قرآنی هم به عنوان سیاست گذار اصلی موضوعات قرآنی در این مورد ورود خوبی داشت و مصوباتی هم در مجمع مشورتی اخذ شده، و به نوعی یک الزامی را ایجاد کرده مبنی بر این که می بایست با یک اتحادیه تعامل داشته باشد و قطعاً این الزام یکی از مهمترین مقدمات ادغام میباشد.
وی گفت: دو اتحادیه جلسات مشترکی داشتهاند تا مقدمات ادغام هرچه سریعتر صورت پذیرد و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد وحدت رویه و هماهنگی و رفع شکاف در همه دستگاهها و نهاد های قرآنی علیالخصوص حوزه مردمی باشیم.
پایان پیام/
نظر شما