علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان در زاهدان گفت: در دوران پیامبر اکرم(ص) مسجد مرکز فعالیت های فرهنگی و هنری بود و با تاسیس کانون های فرهنگی و هنری سیره و منش ائمه معصومین احیا شد.
وی افزود: اکنون با تاسیس کانون های فرهنگی و هنری در مساجد علاوه بر مسائل احکام، قرآن و نهج البلاغه و در برخی موارد به فعالیت های فرهنگی و هنری پرداخته می شود.
جنتی، با بیان اینکه هم اکنون 18 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد کشور فعالیت دارند و باید اکثر مساجد کشور به کانون فرهنگی و هنری مجهز شوند، بیان داشت: در سال گذشته 1900 کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور راه اندازی شده است.
وی افزود: مسجد فقط مکانی برای عبادت نیست که به هنگام اقامه نماز درب های آن باز و در پایان درب های آن بسته شود بلکه باید به پاتوق فرهنگی تبدیل شود و به نیازهای جوانان و نوجوانان پاسخگو باشد که در این باره کانون های فرهنگی و هنری نقش راهبردی دارند.
وی به وجود کانون های فرهنگی و هنری در مساجد کشور اشاره کرد و افزود: باید به کانون های فرهنگی و هنری توجه ویژه و خاص شود، سال گذشته در مجلس شورای اسلامی اعتبار ویژه به کانون های فرهنگی و هنری مساجد اختصاص پیدا کرد اما تاکنون نصف این اعتبار جذب شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نقش تاثیرگذار در فرهنگ انقلاب اسلامی دارند، ادامه داد: اگر آثار فرهنگی و هنری خودمان را با مراکز دینی عجین کنیم اثر جاودانه و ماندگار خواهیم داشت.
پایان پیام/
نظر شما