به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سید جعفر تشکری هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در صحن علنی جلسه شورای اسلامی شهر با اشاره به نحوه صدور آرم طرح ترافیک، گفت: در طی 7 سالی که موضوع آرم طرح ترافیک در تهران مطرح و اجرایی شد، تحولات اساسی در اهداف استفاده از این مجوز و نظارت حاکم بر استفاده از آن رخ داده است.
وی با بیان اینکه طی سال های اخیر از فناوریهای جدید برای صدور و توزیع آرمهای طرح ترافیک استفاده شده است، خاطرنشان کرد: در مراجعه حضوری و ثبت دستی، نظارت و کنترل دشوار بود و حجم وسیعی از امکانات و فضای فیزیکی مجموعه را درگیر می کرد.
تشکری هاشمی با اشاره به مکانیزه شدن واگذاری آرم طرح ترافیک، اظهارداشت: از ابتدای درخواست و صدور مجوز تمامی کارها به صورت غیرحضوری و از طریق مکانیزمهای به روز انجام می شود.
وی یادآور شد: نظام نظارت و کنترل نیز اصلاح شده و در حال حاضر 166 معبر محدوده طرح ترافیک با استفاده از آخرین تکنولوژی، ورود و خروج خودروها در محدوده طرح ترافیک کنترل می شود.
وی با بیان اینکه تلاش می کنیم محدوده طرح ترافیک را از نگرش حجمی به سمت کیفی سازی ببریم، خاطرنشان کرد: در برنامه پنج ساله شهرداری نیز به این موضوع توجه داشته ایم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به سابقه توزیع آرم های طرح ترافیک، خاطرنشان کرد: توزیع آرم های طرح ترافیک که 30 سال پیش در شورای عالی انقلاب به تصویب رسید و به گروه های خاص واجد شرایط تعلق می گرفت.
وی با تشریح روند توزیع آرم طرح ترافیک، اذعان داشت: آرم های طرح ترافیک در دو بخش حقیقی و حقوقی که شامل نهادها، ارگان ها و وزارتخانه ها به صورت سهمیه ای و در بخش دیگر شهروندان و شرکت های خصوصی تعلق می گیرد.
تشکری هاشمی یادآور شد: افراد عادی می توانند با مراجعه به سایت اطلاعات خود را ثبت کرده و نسبت به درخواست آرم طرح ترافیک اقدام کنند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: شغل افراد، محل سکونت، حساسیت شغلی و نوع شغل از جمله شاخصه هایی است که در اختصاص آرم طرح ترافیک موثر است.
وی در ادامه با بیان اینکه آرم های طرح ترافیک به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه می باشد، اظهارداشت: چهار میلیون خودرو در تهران وجود دارد که 100هزار خودرو می توانند آرم طرح ترافیک دریافت کنند.
تشکری هاشمی ادامه داد: از این تعداد حدود 9هزار آرم در اختیار آژانس های داخل شهر، 2هزار آرم در اختیار آژانس های اطراف تهران، 10هزار آرم در اختیار جانبازان، معلولان و خانواده های معظم شهدا، پنج هزار آرم در اختیار خبرنگاران، 30هزار آرم در اختیار وزارتخانه ها و دستگاه قضایی و مابقی در اختیار نهادها و ارگان های دیگر قرار می گیرد.
تشکری هاشمی در ادامه با اشاره به برخی انتقادها درخصوص نحوه توزیع آرمهای طرح ترافیک، گفت: با استفاده از تجربیات چندین ساله طرحی را تدوین کردهایم که با اجرای آن در سال آینده، نحوه توزیع آرمها اصلاح شود و تبعیضها از بین برود.
پایان پیام/
نظر شما