به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کوهسار دادور، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کردستان، در این نشست با اشاره به اهمیت و جایگاه سواد و سواد آموزی و خدمات ماندگار آموزشیاران و فعالان عرصه سواد آموزی در سطح جامعه گفت: با ادغام نهضت سواد آموزی و آموزش و پرورش، شرایط برای پیگیری امر خطیر سواد آموزی با استفاده از توان و ظرفیت موجود افزایش یافته است.
وی با اشاره به پیشرفت علوم و رواج های روش های نوین آموزش و تدریس، بر بکار گیری شیوه های جدید برای شناسایی و جذب افراد بی سواد برای حضور در کلاس های سواد آموزی تاکید و از آمادگی روابط عمومی استانداری برای مساعدت در این خصوص و جلب پشتیبانی دیگر دستگاه ها برای پیگیری برنامه های سواد آموزی خبر داد.
کوهسار دادور، ایجاد انگیزه و تشویق بی سوادان برای شرکت در کلاس های سواد آموزی را ضروری دانست و با بیان اینکه روابط عمومی استانداری در راستای اطلاع رسانی موضوع و بکارگیری شیوه های توجیه و تبلیغ از ظرفیت های موجود استفاده خواهد کرد، اظهار داشت: در این خصوص با روابط عمومی کلیه دستگاه ها به ویژه روابط عمومی صف وزارت کشور در سطح استان هماهنگی های لازم به عمل می آید.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان نیز در ابتدای این نشست با اشاره به اهتمام تلاشگران عرصه سواد آموزی استان در طول سنوات گذشته و پیشرفت آهنگ رشد سواد آموزی استان نسبت به سایر استان ها، به مشکلات پیش روی سواد آموزی استان نیز پرداخت و عدم استقبال بی سوادان از کلاس های سواد آموزی و عدم شناسایی دقیق افراد بی سواد را از مهم ترین مشکلات نام برد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، اکبر عظیمی، خواستار مساعدت و همکاری ادارات و نهادها در این راستا شد.
اکبر عظیمی، انجام اقدامات تبلیغی، فضا سازی برای شناسایی و جذب بی سوادان برای شرکت در کلاس های سواد آموزی، بهره گیری از توان تبلیغی ادارات و همکاری رسانه های گروهی استان به ویژه صدا و سیمای مرکز کردستان را در راستای فرهنگ سازی، معرفی چهره های برتر سواد آموزی و پوشش خبری برنامه ها و اطلاع رسانی زمان تشکیل کلاس مهم دانست.
پایان پیام/
نظر شما